60PlusPlaza: Van levenstestament tot testament

60PlusPlaza: Van levenstestament tot testament

Nu regelen en besparen voor later

Uitvoering
Paperback, zwart-wit, 144 pagina's
ISBN
9789463562836
Verwacht op
29 september 2022
Serie
€ 20,00 € 18,00 (actieprijs t/m 27-9-2022)

Het Nederlands erfrecht is behoorlijk complex en niet iedereen is zich bewust van de regels en wat zij bij leven kunnen doen om deze zo gunstig mogelijk voor zich te laten werken. Met dit boek wordt het pad uitgelegd van levenstestament tot testament. Met antwoorden op vragen als: hoe regel je de erfbelasting, waarvoor heb ik een testament nodig? Wat als ik geen testament heb? Het begint allemaal als je nog leeft. Je kunt dementie krijgen of een andere ziekte, waardoor het handig is om vast te leggen wat je graag wilt. Want ook tijdens je leven heb je familieleden die zich kunnen gaan bemoeien met wat jij wilt. Vervolgens komt het overlijden en kunnen er conflicten ontstaan. Met de fiscus of familie bijvoorbeeld. Soms met mensen met wie jarenlang niet meer is gesproken. Om onbetaalbare fouten te voorkomen, is er dit boek om eenieder wegwijs te maken en te adviseren in erfrechtelijke kwesties. Voor nu en voor later.

  • Een reis door het leven van het levenstestament tot het testament.
  • Voor iedereen die midden in het leven staat en voor wie het bijna eindigt; informatie over het erfrecht begrijpelijk gemaakt.
  • Niet alleen alles wat jezelf al kunt vastleggen, maar ook wat je kunt besparen op bijvoorbeeld erfbelasting als het goed geregeld wordt.
Wis filter
  • Beaudine Geertman

    Beaudine Geertman heeft een bachelor Nationaal Recht afgerond aan de Hogeschool Leiden om vervolgens haar kennis nog meer uit te breiden aan de Universiteit van Tilburg. Hier heeft zij een master Internationaal Recht gevolgd. Beaudine gebruikt haar juridische...
    - -

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij 60PlusPlaza: Van levenstestament tot testament hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over senioren op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...