Succes met Scrum, 4e editie

Succes met Scrum, 4e editie

Uitvoering
Flexcover, zwart-wit, 320 pagina's
ISBN
9789463563116
Verwacht op
26 juli 2023
Serie
€ 39,99
nog niet leverbaar

"Ik had al meerdere boeken over Scrum gelezen, maar dit boek behandelt veel praktijkvragen en leest prettig weg zonder moeilijke en saaie theorie."

Succes met Scrumis een boek dat bedoeld is voor medewerkers van bedrijven die projecten uitvoeren en die willen leren hoe ze Scrum kunnen toepassen in hun organisatie. Het boek biedt een inleiding in de Scrum-methodiek en beantwoordt veelgestelde praktijkvragen. Het legt uit hoe Scrum kan helpen bij het beheren van projecten en het biedt een raamwerk voor meer transparantie. Het benadrukt het belang van het menselijke aspect van projecten, zoals communicatie, respect en bedrijfscultuur, en biedt best practices voor het omgaan met ad-hoc taken, het werken aan meerdere projecten en het verkopen van projecten aan klanten. Het boek waarschuwt ook dat Scrum geen magische oplossing is voor alle problemen, maar een tool om problemen vroegtijdig te ontdekken en aan te pakken.

  • Waar veel boeken over Scrum diep ingaan op de theorie, beantwoordt dit boek juist veel praktijkvragen. Dingen waar we dagelijks tegenaan lopen als we Scrum gebruiken.
  • Scrum is niet voor alle projecten de beste oplossing. Er zijn veel populaire methodieken met dezelfde Agile basisprincipes. In tegenstelling tot puristische Scrum boeken, kijken we in boek ook naar de mogelijkheden om methoden te combineren.
  • Opdrachtgevers willen vaak vooraf weten wat een project gaat kosten. U weet dat een vaste prijs offerte grote risico's met zich mee brengt. Hoe verkoopt u aan de opdrachtgever uw, met Scrum, uitgevoerde projecten? In dit boek is een volledig hoofdstuk gewijd aan verschillende soorten offertes en de verkoop van de Scrum-methodiek.
Wis filter
  • Wouter Tengeler

    Wouter Tengeler

    Wouter Tengeler is in 2003 zijn bedrijf The Motion Studio multimedia productions gestart. Naast het ontwikkelen van complexe internetapplicaties richt hij zich voornamelijk op training en coaching van softwareteams binnen softwareontwikkelbedrijven. Door...
    Tengeler T

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Succes met Scrum, 4e editie hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over scrum op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...