Classroom in a Book Photoshop 2024

Classroom in a Book Photoshop 2024

Uitvoering
Paperback, kleur , 416 pagina's
Auteur
ISBN
9789463563369
Gepubliceerd
2024
€ 59,99

Dit officiële handboek bevat 15 lessen met talloze tips en technieken waarmee u Photoshop beter leert beheersen. U kunt het boek van begin tot eind lezen, of de lessen volgen die u interessant vindt.

Leer hoe u digitale beelden corrigeert en verbetert. Verwijder naadloos achtergronden en repareer afbeeldingen met inhoudsgevoelige gereedschappen. Ontdek geavanceerde filters die middels AI, machine learning en cloudverwerking afbeeldingen verfraaien. Selecteer onderwerpen met complexe omtrekken, zoals haar, snel en precies. Ontwerp samengestelde afbeeldingen, bijvoorbeeld met luchtvervanging. Creëer geavanceerde typografie. Bewerk video, inclusief overgangen en bewegings-effecten. Automatiseer taken met handelingen. Sla op als Photoshop-clouddocument voor eenvoudige bewerking op desktop en mobiele apparaten. Exporteer uw werk voor het web, mobiele apparatuur en drukwerk.

Classroom in a Book is de populairste serie van hands-on trainingsboeken voor Adobe-software. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma doet: een officiële training van Adobe, ontwikkeld met hulp van Adobe-productexperts.

Dit officiële Nederlandstalige lesmateriaal van Adobe wordt gebruikt door de bekendste trainers en opleidingscentra in Nederland en België.

“Dit officiële lesmateriaal van Adobe is zonder twijfel het beste boek in de markt om Photoshop te leren gebruiken”.

  • Leer digitale beelden verbeteren, achtergronden verwijderen en gebruik geavanceerde filters in Photoshop.
  • Maak nauwkeurige selecties, ontwerp samengestelde afbeeldingen, voeg typografie toe en bewerk video met overgangen.
  • Verhoog de efficiëntie met automatisering, bewerk op desktop en mobiel, en exporteer voor web, mobiele apparaten en drukwerk.

Adobe Classroom in a Book is de succesvolle serie met praktijkgerichte werkboeken voor softwaretraining. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma biedt: een officiële serie trainingen ontwikkeld door experts bij Adobe zelf. De boeken bevatten alles wat je nodig hebt om met de software om te leren gaan.

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Conrad Chavez

    Conrad Chavez geeft al meer dan 20 jaar les training en ondersteuning met betrekking tot digitale media-applicaties. Hij begon met het bijdragen van talloze pagina s aan de gebruikershandleidingen bij Adobe Systems Inc. Als freelance schrijver en redacteur...
    Chavez C

Classroom in a Book Photoshop 2024

AAN DE SLAG
1
HET WERKGEBIED LEREN KENNEN
2
ALGEMENE FOTOCORRECTIES
3
MET SELECTIES WERKEN
4
DE BEGINSELEN VAN LAGEN
5
SNELLE CORRECTIES EN VERBETERINGEN
6
MASKERS EN PATRONEN
7
TYPOGRAFISCH ONTWERP
8
VECTORTEKENTECHNIEKEN
9
GEAVANCEERDE COMPOSITIES
10
SCHILDEREN MET HET GEREEDSCHAP MIXERPENSEEL
11
VIDEO BEWERKEN
12
WERKEN MET CAMERA RAW
13
BESTANDEN VOORBEREIDEN VOOR INTERNET
14
CONSISTENTE KLEUREN MAKEN EN AFDRUKKEN
15
NEURALE FILTERS ONTDEKKEN
INDEX

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Classroom in a Book Photoshop 2024 hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...