Dronefotografie, 4e editie

Dronefotografie, 4e editie

Uitvoering
Paperback, kleur, 208 pagina's
ISBN
9789463563413
Verwacht op
30 maart 2024
€ 39,99 € 34,99 (actieprijs t/m 27-3-2024)

Ontdek de luchtige kunst van dronefotografie in de 4e geheel herziene editie van het boek Dronefotografie, geschreven door de ervaren dronefotograaf Wiebe de Jager. Dit boek is een must-read voor iedereen die de wondere wereld van dronefotografie wil betreden. Of je nu een beginner bent zonder enige vliegervaring, of al wel eens met een drone hebt gevlogen, deze uitgave biedt waardevolle tips. Leer de kneepjes van het vak met gedetailleerde uitleg over diverse instellingen en duik in de geavanceerde mogelijkheden zoals panoramafotografie.

Bovendien is Dronefotografie helemaal up-to-date met de nieuwste Europese regelgeving voor drones. Dit maakt het een onmisbare gids voor het navigeren door de complexe wereld van dronevliegvoorschriften. Het boek is rijkelijk gelardeerd met een veelvoud aan adembenemende dronefoto's, gemaakt met uiteenlopende dronemodellen, die je zullen inspireren en motiveren om zelf het luchtruim te kiezen.

  • Tips voor wie voor het eerst met een drone gaat vliegen.
  • Uitleg over instellingen en bespreking van geavanceerde mogelijkheden zoals panoramafotografie.
  • Aandacht voor de nieuwe Europese regelgeving voor drones.
Wis filter
  • Wiebe de Jager

    Wiebe de Jager

    Wiebe de Jager (1976) is gecertificeerd dronepiloot en voert voor diverse opdrachtgevers foto- en filmprojecten uit in binnen- en buitenland. Hij schrijft over de ontwikkelingen op het gebied van onbemande luchtvaart op www.dronewatch.nl....
    Jager J

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Dronefotografie, 4e editie hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...