Angular, 3e editie

Angular, 3e editie

Uitvoering
Paperback, zwart-wit , 272 pagina's
ISBN
9789463563550
Verwacht op
31 juli 2024
€ 39,99

In de geactualiseerde versie van de dit boek duikt de auteur dieper in de wereld van Angular, het door Google ontwikkelde en als open source beschikbaar gestelde raamwerk voor het ontwikkelen van webapplicaties.

Angular onderscheidt zich van andere raamwerken zoals Vue en React door zijn componentgebaseerde architectuur, die bijzonder geschikt is voor gebruik in grotere organisaties. Deze geactualiseerde editie biedt een uitgebreid overzicht van het werken met Angular, waarbij je niet alleen met losse webpagina's werkt, maar leert hoe je gespecialiseerde taken kunt toewijzen aan verschillende componenten om zo een coherente website of applicatie te bouwen. Je wordt meegenomen op een leerzame reis waarbij je kennismaakt met Angular en je eerste component creëert. Je leert over databinding in verschillende vormen en hoe je data voorziet met services, inclusief asynchrone services voor het ophalen van gegevens uit databases.

Deze editie gaat verder dan de basis en introduceert je aan geavanceerde Angular-concepten zoals de boomstructuur van Angular-applicaties, routing en meer diepgaande onderwerpen zoals formulieren, Progressive Web Apps (PWA's) en Angular Elements. Naast de kernconcepten van Angular, verrijkt deze versie je kennis met aanvullende tools en programmeertalen zoals Node.js, TypeScript en ECMAScript 2015, essentieel voor elke moderne webontwikkelaar. Of je nu nieuw bent in de wereld van webontwikkeling of je bestaande vaardigheden wilt aanscherpen, deze geactualiseerde gids is je essentiële bron voor het beheersen van Angular en het leveren van krachtige, efficiënte webapplicaties.

  • Biedt een uitgebreid overzicht en praktische handleiding voor het werken met Angulars componentgebaseerde architectuur, ideaal voor grootschalige projecten binnen grote organisaties.
  • Introduceert geavanceerde Angular-concepten zoals databinding, asynchrone services, applicatiestructuur, routing, formulieren, PWA's en Angular Elements, voor het ontwikkelen van coherente websites en applicaties.
  • Verbreedt je kennis met essentiële ontwikkelingstools en talen zoals Node.js, TypeScript en ECMAScript 2015, cruciaal voor moderne webontwikkeling en het maximaliseren van de effectiviteit van Angular-applicaties.
Wis filter
  • Peter Kassenaar

    Peter Kassenaar

    Peter Kassenaar is auteur van vele boeken over algemeen pc-gebruik programmeertalen en internettechnieken. Hij is gespecialiseerd in frontend-tools -frameworks en -toepassingen. Op dit moment werkt Peter als Senior Frontend Developer en consultant in...
    Kassenaar K

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Angular, 3e editie hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over angular op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...