Ontdek Lightroom Classic, 4e editie

Ontdek Lightroom Classic, 4e editie

Uitvoering
Boek , 256 pagina's
ISBN
9789463563581
Verwacht op
29 augustus 2024
Serie
€ 37,99 € 34,99 (actieprijs t/m 17-9-2024)

Ben je serieus met fotografie bezig? En schiet je regelmatig foto’s in RAW? Dan is er maar één programma waarmee je snel en intuïtief grote reeksen foto’s kunt beheren, bewerken en publiceren: Lightroom Classic van Adobe.

Bij elke nieuwe versie van Lightroom komen er weer extra mogelijkheden bij. In deze nieuwe editie van het boek worden die uitbreidingen in Lightroom uitgebreid behandeld. Je kunt via de bijbehorende filmpjes alles over deze vernieuwingen leren en toepassen op jouw eigen werk. Deze nieuwe editie biedt ook een diepgaande kijk op de nieuwste functies en verbeteringen die Adobe heeft toegevoegd aan Lightroom Classic. Nieuw in deze editie is de uitgebreide uitleg over de verbeterde AI-functionaliteiten in Lightroom Classic, zoals automatische selecties en verbeterde bewerkingsopties. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de nieuwste tools voor kleurgradatie, waarmee je foto’s een unieke sfeer kunt geven.

Daarnaast leer je hoe je foto’s kunt synchroniseren met de Adobe Cloud, zodat je altijd en overal toegang hebt tot uw volledige fotocollectie. Verder ontdek je hoe de nieuwste optimalisaties in Lightroom Classic zorgen voor snellere en efficiëntere workflows, vooral bij het werken met grote fotobibliotheken. Tot slot wordt er aandacht besteed aan de nieuwe en verbeterde exportmogelijkheden, inclusief het exporteren naar sociale media en cloudservices. Met deze nieuwe editie van het boek ben je volledig up to date met de laatste ontwikkelingen in Adobe Lightroom Classic.

Wis filter
 • Pieter Dhaeze

  Pieter Dhaeze

  Pieter Dhaeze is zelfstandig vormgever en fotograaf. Hij publiceert zijn praktische kennis en ervaringen via educatieve artikelen in diverse landelijke tijdschriften en op websites. Ook geeft hij trainingen en workshops in zijn studio of op locatie en...
  Dhaeze D
 • Hans Frederiks

  Hans Frederiks is journalist en fotograaf. Hij is hoofdredacteur van het blog Computer Creatief. Via Computer Creatief blijft u op de hoogte van alle vernieuwingen van omtrent de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hard- en software fotografie en...
  Frederiks F

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Ontdek Lightroom Classic, 4e editie hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over lightroom op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...