Tools die werken (chatboek)

Tools die werken (chatboek)

Productiviteitsverhogende tools voor werk en communicatie

Uitvoering
Paperback, zwart-wit , 200 pagina's
Auteur
ISBN
9789463563666
Verwacht op
31 oktober 2024
Serie
€ 34,99

Tools die werken is de ultieme gids voor iedereen die zijn productiviteit en efficiƫntie wil verhogen met behulp van de beste beschikbare tools voor communicatie, projectbeheer en meer.

Dit boek biedt een uitgebreide beschrijving van een breed scala aan tools zoals Zoom voor gesprekken, Notion voor notities, Trello voor tracking, Hubspot voor CRM en meetings, Framer voor websites, Go Daddy voor domeinbeheer, MailChimp voor mailings, Google Workspace voor mail, JIRA voor projectbeheer en Slack voor teamcommunicatie.

Elk hoofdstuk geeft een gedetailleerde uitleg over de functies en werking van deze tools, waardoor bedrijven en particulieren gemakkelijk kunnen bepalen welke tools het beste passen bij hun behoeften en hoe ze deze effectief kunnen

inzetten.

Wis filter
  • Team VDM

    Team VDM een dynamische groep van toegewijde professionals vormt het kloppende hart van uitgeverij Van Duuren Media. Dit team bestaat uit een veelzijdige mix van ervaren auteurs redacteuren ontwerpers en marketingexperts elk met hun unieke specialisaties...
    VDM V

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Tools die werken (chatboek) hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...