Start UP!

Start UP!

Hoe jij jouw idee vleugels geeft

Uitvoering
Paperback, kleur, 160 pagina's
ISBN
9789462961098
Gepubliceerd
2019
€ 20,00

Je bent beginnend ondernemer of droomt ervan om – al dan niet naast je huidige baan – je eigen bedrijf op te zetten. Je hebt een briljant idee of bent op zoek naar een lumineuze oplossing voor dat ene gat in de markt. Liefst zou je er morgen al mee aan de slag gaan. Maar hoe pak je het slim aan?

Start UP! is een inspiratieboek voor beginnende ondernemers die kansen ruiken. Het laat zien hoe je je creativiteit ontwikkelt, hoe je tot goede ideeën komt en hoe je een helder en concreet plan maakt. Maar ook hoe je aan geld komt om dat plan te realiseren en welke stappen er vervolgens nodig zijn om je plan succesvol van de grond te krijgen. Start UP! staat boordevol praktische informatie om je idee vleugels te geven. Een onmisbare handleiding voor iedere starter die liever onderneemt dan leest!

 • Een praktisch boek voor iedereen die liever onderneemt dan leest – en popelt om te starten.
 • Met visuele verhalen en prachtige illustraties en collages van Astrid Yperlaan.
Wis filter
 • Leo Pot

  Leo Pot

  Leo Pot is succesvol manager en cultuurondernemer. Eerder schreef hij de enthousiast ontvangen managementboeken Hoe pak je een oen zijn poen? over het gebruik van psychologie in marketing en sales en Hoe krijg je altijd gelijk? met 49 psychologische inzichten...
  Pot P
 • Astrid Yperlaan

  Astrid Yperlaan

  Astrid Yperlaan is kunstenaar en combineert graag verschillende media stijlen en technieken zoals fotografie illustratie film animatie en zelfs licht! Samen met haar partner Roel maakt ze onder de naam Astrid & Roel o.a. lichtobjecten installaties films...
  Yperlaan Y

Start UP!

1
Waarom creativiteit belangrijk is
2
Hoe ontwikkel je een idee?
3
Hoe zorg je ervoor dat anderen niet met jouw idee aan de haal gaan?
4
Hoe kom je erachter of jouw idee verkoopbaar is?
5
Hoe zet je een idee om in een plan?
6
Geld, hoe kom je eraan?
7
Wat moet je weten over pitchen?
8
Je hebt een plan, je hebt geld. En hoe nu verder?

Meer weten over Werk & loopbaan? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Start UP! over Werk & loopbaan en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...