Actualiseer Uw Boek

Steeds meer technologiebedrijven vervangen de releasecyclus van hun producten door het periodiek aanbieden van updates en verbeteringen. Om daar op in te spelen krijgt u bij boeken in het AUB-programma met enige regelmaat gratis updates die deze wijzigingen beschrijven. Zo blijft uw boek actueel én compleet!

Wat is Actualiseer Uw Boek?

Actualiseer Uw Boek, kortweg AUB, is ontwikkeld om de Van Duuren Media-boeken up-to-date te houden. Door de toename van cloudsoftware zijn traditionele softwarecycli van de baan. Bij belangrijke wijzigingen in de software en uiterlijk totdat een nieuwe versie van het gedrukte boek verschijnt publiceert het auteursteam regelmatig updates, exclusief voor de bezitters van het boek. Deze updates zijn geheel kosteloos! Bij verschijning van een update krijgt u direct een e-mail. De updates zijn te raadplegen op e-readingplatform Yindo. Dit betekent dat u te allen tijde de pagina's kunt raadplegen zolang u verbonden bent met internet.

Kosten? Wij zeggen liever: Alstublieft!

AUB is een service behorende bij het boek dat u gekocht hebt waarop AUB van toepassing is. Het is geheel kosteloos. U betaalt hier dus niets extra's voor!

Hoe maakt u van AUB gebruik?

U kunt gebruik maken van AUB als u zich als koper van een AUB-boek aanmeldt op de website van Van Duuren Media. Meer informatie over het aanmelden vindt u op de pagina 'Registreer uw boek'.

Hoe kunt u zien of een Van Duuren Media-boek beschikt over de AUB-service?

De boeken in het AUB-programma herkent u aan het AUB-logo op het omslag.

Hoe krijg ik toegang tot mijn updates?

Zodra u een boek inclusief AUB-service hebt aangeschaft gaat u naar www.vanduurenmedia.nl/registreer en rondt u de registratie af. Zo krijgt u toegang tot uw eigen cloudbibliotheek met daarin opgenomen de tot dan toe verschenen updates. U krijgt automatisch bericht zodra er een nieuwe update bij uw boek is verschenen.

Hoe lang krijg ik updates bij het boek waarvoor ik me heb aangemeld?

De updates gaan uiterlijk door tot het moment dat er een nieuwe editie komt van de gedrukte versie van het boek waarvoor u zich hebt aangemeld. De reeds uitgebrachte updates blijven onbeperkt beschikbaar voor de geregistreerde gebruikers van het boek.

Hoe kan ik de updates raadplegen?

U kunt de updates in uw browser raadplegen op pc's, Macs, laptops en tablets. De ondersteuning werkt niet op e-readers. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met de uitgeverij via de contactpagina.