Kennisdag Mei 2020

Leer, inspireer en profiteer van speciale aanbiedingsprijzen!  

Kom zaterdag 16 mei naar de Gelderlandfabriek in Culemborg en ontmoet auteurs, spijker je kennis bij tijdens de kennissessies en profiteer van veel voordeel!  

Op zaterdag 16 mei houden wij een Kennisdag voor iedereen die ge├»nteresseerd is in de laatste ontwikkelingen op het gebied van PC & Tablet, Fotografie & Beeldbewerking en Webdesign & Programmeren. Veel van onze auteurs zullen aanwezig zijn. Daarnaast zijn er kennissessies, mini-boektrainingen en zijn er diverse stands.  

De mini-boektrainingen en de kennissessies zijn gratis en er zullen spectaculaire aanbiedingen zijn met onze boeken.  Daarnaast zullen verschillende auteurs zich bij de stands ophouden om kennis met u te maken en vragen te beantwoorden. 

Meet & GreetAuteurs van het eerste uur zoals onder andere Bob van Duuren, Pieter Dhaeze, Peter Kassenaar, Victor Peters, Wim de Groot, Peter Doolaard, Hans Frederiks, Ronald Smit, Henk van de Kamer,  Andre van Woerkom, Michiel de Rond en Bob Timroff zullen gedurende de dag aanwezig zijn. 

Schrijf hier in en ontvang nog eens 10% extra korting op een selectie van onze boeken! 

De Kennisdag duurt van 10.00 tot 17.00 uur.  Lees meer over wat u zoal kunt verwachten op het tabblad Programma.  

Spectaculair voordeel op de stand van Van Duuren Media

Tijdens deze dag zullen er diverse boekenstands staan waarbij diverse auteurs acte de presence zullen geven. Om het allemaal nog aantrekkelijker te maken ontvangt u als u zich aanmeldt nog eens 10% extra korting op een selectie van onze boeken! Dit unieke aanbod geldt alleen als u zich van tevoren aanmeldt en is ook alleen ter plekke geldig in combinatie met uw inschrijvingsbevestiging.

Laat weten dat u van plan bent te komen!

Ja, ik kom ook! Laat hier weten dat u op 16 mei naar de Van Duuren Media Kennisdag komt en ontvang nog een keer 10% extra korting op een selectie van onze boeken! 

Organisatie

De Van Duuren Media Kennisdag wordt georganiseerd door Uitgeverij Van Duuren Media en het blog Computer Creatief. 

Wat kunt u zoal verwachten

Op de Kennisdag zullen doorlopend mini-boektrainingen en kennissessies gehouden worden. De toegang hiervoor is gratis. U kunt op de diverse stands in gesprek gaan met de auteurs en experts en gebruik maken van de mooie aanbiedingen die er op deze dag zullen zijn.

Het exacte programma voor 16 mei 2020 is nog niet vastgesteld.

Locatie

De Van Duuren Media Kennsidag wordt georganiseerd in de Gelderlandfabriek te Culemborg (pal naast het NS-station). Er is ruime (gratis) parkeermogelijkheid in de directe omgeving aanwezig.

Komt u van wat verder?

Culemborg ligt in het midden van Nederland in het kloppend hart van de Betuwe. Het biedt tal van mogelijkheden voor een compleet dagje uit. 

Lunch: Wilt u gebruik maken van de lunchmogelijkheden van het in de Gelderlandfabriek aanwezige restaurant 'Una Volta' dan raden wij u aan hiervoor een reservering te maken; www.unavolta.nl

de Gelderlandfabriek

Stationsweg 7

4101 NG Culemborg

Aanmeldformulier

Ja, ik kom graag naar de kennisdag op zaterdag 16 mei 2020 en geef hierbij aan dat ik akkoord ga met de de privacyverklaring.

Welk gedeelte van de dag wil je bijwonen? Vink beide dagdelen aan als je de gehele dag aanwezig wil zijn