Longlist

Managementboek.nl heeft de befaamde longlist bekend gemaakt in aanloop van de verkiezing van het Managementboek van het Jaar. We kijken uit naar de shortlist, maar op dit moment zijn we vooral heel trots op onze vier genomineerde boeken die op de longlist staan! Hartelijke felicitaties voor onze auteurs Boudewijn Bugter, Harry Hummels, Erik Hilgers, Mignon van Halderen, Brandon Martens en Bas van Kesteren.

De genomineerde boeken

Anders groeien

"Zeer fijn vormgegeven, helder opgezet, goed beschreven. Mooie mengeling van uitleg en casuïstiek, persoonlijk en toch onafhankelijk. Dit boek heeft vele, mooie praktijkverhalen over medemenselijk ondernemen."

Lees hier meer over het boek.


Social Service Design

"Een compleet denk- en doeboek voor professionals in de publieke sector die zich bezighouden met complexe vraagstukken in een complexe wereld. Het boek schuwt ingewikkeldheden niet en blijft goed leesbaar."

Lees hier meer over het boek.


Thought leadership

"Boek zet aan tot een paradigmashift: kijken en leiden door de bril van maatschappelijke transformaties. Complexe vraagstukken in co-creatie met kunstenaars, storytellers en andere creatieve beroepsgroepen die waarde toevoegen. Rake voorbeelden uit verschillende domeinen."

Lees hier meer over het boek.


Wat gebeurt hier nu eigenlijk?

Jury: "Over de invloed van groepsdynamiek en - gedrag in organisaties. Superhandzaam, verveelt geen seconde. Over groepsregels die remmend en stimulerend werken en hoe je ze expliciet maakt. Voor managers die met groepsdynamiek willen leren hanteren, inclusief werkvormen."

Lees hier meer over het boek.

Onze boeken op de Longlist