Masterclass-dag modelfotografie en beeldbewerking=UITVERKOCHT!!!!

Masterclass-dag modelfotografie en beeldbewerking=UITVERKOCHT!!!!

Til je foto’s naar de top

Uitvoering
Masterclass-dag
Datum:
18 januari 2020
Tijd:
10:00 - 16:00
Locatie:
de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
4101 NG Culemborg
€ 99,00
nog niet leverbaar

Til je foto’s naar de top

Masterclass-dag modelfotografie en beeldbewerking

Zaterdag 18 januari 2020 

Drie masterclasses met modelfotofgrafie, beeldbewerking, zelf fotograferen, persoonlijke begeleiding en inspirerende portfolioreviews.

Rob de Winter_walvis-astronaut

De grootste online fotoacademie van Nederland, Photofacts Academy en Van Duuren Media presenteren een dag met masterclasses voor het snel verbeteren van je fotografie. Studio- en portretfotograaf Frank Doorhof gaat eerst met modellen, flitsers en continulicht aan de slag en leert je hoe je in elke situatie de beste glamourfoto’s kunt maken.

De studio-opstelling van Frank Doorhof.
In de studio kun je na de instructies zelf de modellen fotograferen.

Daarna ontvang je professionele beeldbewerkingstips van Adobe Certified Instructor Rob de Winter en Lightroom-expert Nando Harmsen, die je direct in de praktijk kunt brengen. Daarna kun je zelf de modellen fotograferen in de studio. Neem je camera en laptop mee en leer snel de handigste trucs die je meteen op je eigen foto’s kunt toepassen. Je krijgt de beschikking over alle tools om je foto’s adembenemend te maken en je niveau als fotograaf in één dag enorm te verhogen.

Bij het samenvoegen van deze beelden leer je de beste toepassing voor de belangrijkste gereedschappen in Photoshop.

Je leert de beste toepassing voor de belangrijkste gereedschappen in Photoshop.

Na de Masterclasses kun je onder persoonlijke begeleiding van de workshopgevers hun tips en trucs op je eigen foto’s gaan toepassen. Je kunt zelf foto’s maken van de modellen met een lichtopstelling en met je laptop in een klaslokaal je foto’s bewerken onder persoonlijke begeleiding. 

Bovendien zitten professionele reviewers Elja Trum (Photofacts) en Robert Theunissen (Focus, Zoom.nl en SHUTR) klaar om je meegenomen foto’s of op de dag gemaakte beelden te bespreken en tips te geven over hoe je ze beter kunt maken. Dat zal gebeuren op een scherm met de andere deelnemers als publiek. Daarnaast is er een boekenmarkt met forse kortingen op educatieve fotoboeken.

Aan het eind van de dag heb je veel meer kennis en gereedschap om je fotografie enorm te verbeteren.

Huidtinten zijn altijd een probleem bij portretten. Nando Harmsen leert je hoe je er professioneel mee omgaat, waardoor je foto’s enorm aan kracht winnen.

Je leert je hoe je professioneel met Lightroom omgaat, waardoor je foto’s enorm aan kracht winnen.


Datum: zaterdag 18 januari 2020

Tijd: 10-16 uur

Prijs: 99 euro

Locatie: De Gelderlandfabriek; Stationsweg 7, Culemborg (uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, gratis parkeren)

 • inclusief lunch
 • inclusief rijkelijk gevulde goodiebag
 • inclusief 25% procent korting op een grote selectie fotografieboeken waaronder ‘Ontdek Photoshop Elements 2019’ door André van Woerkom, ‘Fotograferen in elke situatie’ door Frank Doorhof en natuurlijk ook onze Nederlandstalige Scott Kelby-boeken!
 • inclusief 30 euro korting op een jaarabonnement op de online foto-academie van Photofacts.nl.

Workshops

Fotograferen in elke situatie

Frank Doorhof laat je zien hoe je professionele studiofoto’s kunt maken met elk budget, elke camera en op elke locatie, van de ruimste studio tot het logeerkamertje. Hij neemt flitssets en modellen mee, waar je zelf ook mee kunt werken.

Snel beter Photoshoppen

In deze training leer je stap voor stap de technieken die door de meest vooraanstaande professionele fotografen worden gebruikt. Rob de Winter leert je onder meer hoe je in Photoshop portretten retoucheert, verschillende foto’s combineert, special effects, en teksten toevoegt aan je foto’s, personen of objecten vrijstaand maakt (bijvoorbeeld met lastige haren), handige retoucheertechnieken en het werken met lagen en maskers.

Lightroom-geheimen

 Til eenvoudig je foto’s naar een hoger plan met deze gouden tips en trucs van Nederlands bekendste Lightroom-goeroe Nando Harmsen. Je leert je foto’s snel verbeteren, optimalisatie van kleur en contrast in je portretten, in serie beeldbewerken en veel meer.

Zelf aan de slag

Na de workshops kun je zelf fotograferen met een model en lichtopstelling. Frank Doorhof beantwoordt al je vragen. Het geleerde op het gebied van beeldbewerking kun je dan ook meteen in praktijk brengen en met je laptop zelf je foto’s bewerken. Rob de Winter en Nando Harmsen zijn aanwezig om je daarbij tips te geven en om je vragen te beantwoorden.

Portfolioreview

Professionele beeldbesprekers Elja Trum (Photofacts) en Robert Theunissen (Focus, Zoom.nl, SHUTR) bespreken je foto’s op een scherm voor publiek en geven tips over hoe je ze snel kunt verbeteren.


Wis filter
 • Frank Doorhof

  Frank Doorhof

  Fotograaf en KelbyOne-trainer Frank Doorhof geeft workshops modelfotografie in zijn studio in Emmeloord in het buitenland maar ook op bijzondere plekken zoals in kastelen musea en urbexlocaties. Frank leert je hoe licht werkt want dan kun je het meten...
  Doorhof D
 • Nando Harmsen

  Nando Harmsen fotografeert vanaf zijn tiende en maakte van zijn hobby zijn werk. Hij fotografeerde feesten en partijen huwelijken modeshows en concerten. Een tijd lang was hij een van de huisfotografen van het voormalige jongerencentrum de Effenaar in...
  Harmsen H
 • Rob de Winter

  Rob de Winter

  Rob de Winter is Adobe Certified Expert & Instructor en professioneel vormgever en fotograaf. Jaarlijks traint hij honderden mensen vanuit zijn eigen bedrijf DWM Trainingen. Daarnaast spreekt hij op nationale en internationale conferenties zoals Professional...
  Winter W