Van Duuren Media en Yindo

Van Duuren Media en Yindo

Yindo is een platform waarop u boeken van verschillende uitgeverijen elektronisch kunt lezen, aanschaffen en huren. Omdat Yindo een zogeheten cloud-based systeem is hoeft u de boeken die u wilt lezen niet te downloaden, maar worden ze voor u op uw eigen boekenplankje bewaard. Dit boekenplankje is vanuit een browser benaderbaar. Dus of u nu op uw werk of thuis zit, met een internetverbinding hebt u altijd toegang tot uw eigen online bibliotheek. Voorwaarde is wel dat u eenmalig een Yindo-account aanmaakt. Dat doet u bij Yindo, op de pagina http://www.yindo.nl/register.aspx.

Boeken huren en aanschaffen

Een belangrijk voordeel van Yindo is dat u boeken tijdelijk op uw plankje kunt zetten, doorgaans voor een maand. Dat wordt in Yindo 'lenen' genoemd. Als u deze pagina leest omdat u een boek van Van Duuren Media gaat registreren dat u recht geeft op een maand gratis lenen, dan kunt u dat meteen uitproberen. In andere gevallen betaalt u voor het lenen van een boek (doorgaans enkele euro's per maand). Ook kunt u verschillende abonnementen op de boeken van Van Duuren Media aanschaffen. Wilt u een boek permanent tot uw beschikking hebben dan kan dat ook; doorgaans is de prijs dan lager dan dat u voor de gedrukte editie betaalt.

Zoeken en aantekeningen maken

Een tip: Yindo biedt u de gelegenheid om bladwijzers (inclusief aantekeningen) aan uw boeken toe te voegen. Deze worden online bewaard, dus waar u zich ook bevindt, u hebt altijd toegang tot uw eigen aantekeningen. En uiteraard biedt Yindo de mogelijkheid om boeken vollledig te doorzoeken op bepaalde trefwoorden.

Meteen aan de slag

Meld u vandaag nog aan bij Yindo en ga meteen aan de slag met het gratis leestegoed dat u bij registratie krijgt. En hebt u van Van Duuren Media - of een andere partij - een promotiecode ontvangen, vul die dan in op de pagina Mijn Yindo. Uw boek(en), abonnement of leestegoed worden dan direct op uw account bijgeschreven.