Bloggen ...voor kids

Bloggen ...voor kids

Uitvoering
Boek, 160 pagina's
ISBN
9789059405974
Verwacht op
12 april 2013
€ 19,95
niet meer leverbaar

Dit leuke en praktische werkboek, voorzien van veel voorbeelden en illustraties, laat kinderen in de leeftijdsgroep van 8 tot 14 jaar zien hoe je zelf een weblog maakt. Je leert wat je kunt doen om succes met je blog te krijgen.

Heb jij iets interessants te melden? Iets over jezelf, je hobby’s? Dan kun je dat kwijt op internet. Bijvoorbeeld door een verhaal te schrijven of foto’s te publiceren. Dit noemen we bloggen.

Heb je wel eens een dagboek bijgehouden? Je weet wel, zo’n boekje waarin je van dag tot dag opschrijft wat je hebt meegemaakt. En dan natuurlijk met een groot slot erop, zodat niemand het kan lezen, alleen jij! Een weblog op internet is hetzelfde, maar met één groot verschil: jouw blog is niet geheim zoals je papieren dagboek. Sterker nog, hoe meer mensen het lezen, hoe beter.

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • César Cleijn

    César Cleijn studeerde beeldhouwen en schilderen aan de Kunstacademie. Hij is zelfstandig ondernemer gespecialiseerd in grafische ontwerpen en creatieve producties; schrijver IT-docent ontwerper fotograaf webontwerper kunstschilder en vader van twee jonge...
    Cleijn C
  • Linda Lee (illustraties)

    Linda Lee is geboren in Staines Engeland maar woont ruim 40 jaar in Nederland. Zij heeft in Engeland schilderen en beeldhouwen gestudeerd op de kunstacademies in Guildford en Farnham maar is in1983 afgestudeerd in Illustratie op de Rietveld Academie in...
    Lee L

Bloggen ...voor kids

Inleiding
1
Wat is een weblog
2
Tips om een blog op te zetten
3
Gedrag
4
Een blog opzetten
5
Berichten aanpassen
6
Het ontwerp aanpassen
7
Reacties en antwoorden
8
Een fotoblog
9
De indeling
10
Gadgets
11
Succes van je blog en statistieken