Muziek maken ...voor kids
Muziek maken ...voor kids
Beschrijving

Dit leuke en praktische werkboek, voorzien van veel voorbeelden en illustraties, laat kinderen in de leeftijdsgroep van 8 tot 14 jaar zien hoe je zelf muziek op de computer maakt en bewerkt. Je leert loops en tracks te downloaden en aan te passen.

Dit boek vertelt je hoe je digitaal geluid maakt en kant-en-klare loops downloadt van internet. Je gebruikt het gratis programma Audacity om beats te componeren. Met een beetje kopiëren, plakken en knippen kom je heel ver.

Met het gratis muziekprogramma Audiotool ga je met audiotracks aan de slag. Je werkt met effecten en je deelt je muziekstukken met vrienden op internet.

Je maakt van je computer een jukebox met het gratis programma iTunes. Met iTunes speel je muziek van een cd af en muziek die je op je computer bewaart. Maak een afspeellijst van je favoriete songs en bepaal zelf waar je naar wilt luisteren. iTunes Genius weet welke muziek je leuk vindt en helpt je bij het samenstellen van een afspeellijst.

Download het programma Virtual DJ en neem plaats achter de computerdraaitafel. Speel muziek sneller of langzamer af en gebruik effecten en samples.

Met SoundCloud beschik je over muziek van anderen en publiceer je jouw muziek op internet. Je kunt SoundCloud ook gebruiken als radiostation.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: