Bespaartips

Bespaartips

Uitvoering
Boek , 192 pagina's
Auteur
ISBN
9789059407176
Gepubliceerd
2015
Serie
€ 9,99
niet meer leverbaar

Op meer zaken dan je denkt kun je bezuinigen. De Vrek leert je hoe je dagelijks veel geld kunt besparen. Bespaar honderden euro’s per jaar zonder dat je kwaliteit van leven er minder van wordt. Dit boek bevat praktische tips hoe je kunt besparen op boodschappen, diensten, de energierekening, je auto, de vakantie en meer. Daarnaast bevat dit boek verdientips en tips om je eigen bespaardoel op te stellen en je eraan te houden. Ken je het halveringsprincipe al? Wel eens in een kringloopwinkel geweest of op de markt? Ooit gehoord van een stand-by killer?

Bespaarexpert De Vrek – bekend van Vrekkenpagina.nl – laat je met humor zien hoe je met gemak en in veelvoud je uitgave aan dit handige boekje terugverdient.

Wis filter
  • Fokko Schepel

    Fokko A. Schepel alias de Vrek beheert sinds 2008 de bespaarwebsite Vrekkenpagina.nl met bespaartips en tricks. Dagelijks twittert de Vrek over diverse nuttige bespaartips die ook via Facebook met zijn fans gedeeld worden. De tips zijn afkomstig uit de...
    Schepel S

Bespaartips

1
Visie van de Vrek
2
Gedrag
3
Gezond en wel(zijn)
4
Energie en water
5
Eten en drinken
6
Vervoer en vakantie
7
Tuinieren en organiseren
8
Veel ditjes maar ook datjes
9
Bespaarlinks en rechts
10
Verhoog jouw inkomen
11
Onderhandelingstips

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Bespaartips hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over geld op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...