Emotionele intelligentie 2.0

Emotionele intelligentie 2.0

Uitvoering
Boek, 272 pagina's
ISBN
9789089651006
Verwacht op
12 september 2011
€ 22,95
niet meer leverbaar

Emotionele intelligentie is een voorwaarde om succesvol te kunnen zijn, op je werk en in je privéleven. Lang werd gedacht dat het een aangeboren eigenschap was, maar niets in minder waar.

Door bewust te zijn van je omgeving en de mensen waarmee je omgaat, kun je veel effectiever werken en op een prettiger manier met anderen omgaan. De vraag is natuurlijk, hoe doe je dat? Emotionele intelligentie 2.0 bevat een test en stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt. Het biedt 66 beproefde strategieën voor het verbeteren van je zelfbewustzijn, zelfmanagement, sociale bewustzijn en relatiemanagement.

Inclusief toegangscode voor 's werelds meest populaire Engelstalige online emotionele intelligentietest, de Emotional intelligence Appraisal®.

‘This book gives abundant, practical findings and insights with emphasis on how to develop EQ. Research shows convincingly that EQ is more important than IQ …’

Stephen Covey, auteur van De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

‘Emotional intelligence is an extremely important skill for personal and professional success. This book is excellent, and the learning included is cutting-edge. I strongly recommend it.’

Ken Blanchard, auteur van De one-minute-manager

Over de auteurs

Travis Bradberry en Jean Greaves zijn beiden psycholoog. Zij vormen de directie van het succesvolle trainingsbureau Talentsmart in San Diego.

  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar