PuberPower

PuberPower

Succes is een keuze

Uitvoering
Boek , 160 pagina's
ISBN
9789089651105
Gepubliceerd
2012
€ 19,95
niet meer leverbaar

De wereld ligt voor je open. Maar durf je daarin ook succesvol te zijn?

In PuberPower krijgen jongeren alle ‘tools’ hiervoor aangeboden, waarbij talentontwikkeling en zelfredzaamheid centraal staan.

Als je zicht hebt op jouw talenten en deze combineert met mentale, fysieke en emotionele fitheid, staat niets jouw succes meer in de weg. Want wie hoofd, lijf en hart in balans heeft, is pas echt fit voor optimale prestaties. In PuberPower ontdek je welke talenten je in huis hebt en hoe je deze kunt inzetten om te bereiken wat jij wilt. Je leert succesvolle en bewezen technieken uit de sport toe te passen in je dagelijks leven. Ook leer je hoe je zélf oplossingen kunt vinden voor de moeilijkheden die je tegenkomt. Een boek voor jongeren die de zesjescultuur willen overstijgen en die kiezen voor succes.

- Een prachtig boek dat laat zien dat je succes in eigen hand hebt.

- Eindelijk een boek voor jou en niet over jou.

- Je ziet dat presteren heel leuk kan zijn.

- Boordevol praktische tips die je helpen om je (leer)prestaties te verbeteren.

- Verrijkende inzichten die een leven lang meegaan.

PuberPower is geschreven door Hanneke van der Marel en Pons Jan Vermeer. Zij zetten eigen en bewezen ervaringen uit de topsport c.q. ondernemerschap in om prestaties in het onderwijs te verhogen. Vanuit Max2Perform begeleiden zij leerlingen naar piekmomenten in hun onderwijsloopbaan.

Downloadbare bestanden
Wis filter
 • Hanneke van der Marel

  Hanneke van der Marel (op dit moment geen actieve boeken)

  Drs. Hanneke van der Marel (1968) is gedreven ondernemer die het maximale talent uit mensen wil halen. Na een studie Franse Taal en Letterkunde in Utrecht en een carrière bij KPN heeft zij tien jaar als ondernemer in het onderwijs gewerkt met de oprichting...
  Marel M
 • Pons Jan Vermeer

  Pons Jan Vermeer (op dit moment geen actieve boeken)

  Pons Jan Vermeer is van oorsprong sportdocent met als favoriete richting de tennissport. In het verleden heeft hij tien jaar gewerkt als nationaal trainer bij de K.N.L.T.B. waar hij medeverantwoordelijk was voor de Nederlandse jeugdselectie. Zijn interesse...
  Vermeer V

Meer weten over ? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als PuberPower over en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...