Advocaat van de duivel
Advocaat van de duivel
Waarom je niet moet doen wat iedereen doet
  • Auteur(s): Caspian Woods
  • ISBN: 978-90-8965-174-7 (9789089651747)
  • Uitvoering: Boek, 248 pagina's
  • Prijs: € 19,95
  • Deze titel is niet langer leverbaar
10-euroactie!

10 boeken voor 10 euro per stuk!

Kunt u wel een energyboost gebruiken? De komende maanden zijn er 10 mooie managementboeken afgeprijsd tot slechts 10 euro. 

Wanneer u er twee of meer bestelt, betaalt u bovendien geen verzendkosten (bij bestellingen van papieren boeken betaalt u tot 15 euro een bijdrage van € 1,95 in de verzendkosten).

Alternatieve aanschafopties
Ook beschikbaar als:

Beschrijving

Slim zakendoen is meer dan eenvoudigweg de regels volgen. Want waarom zijn dan niet alle bedrijven even succesvol? De simpele waarheid is dat winnaars de regels met voeten treden, waar anderen ze keurig volgen. Ze zijn bereid om zich tegendraads op te stellen, kort door de bocht te denken, te ageren tegen de gevestigde orde. Dat maakt hen onderscheidend. Dat maakt dat ze er met de winst vandoor gaan.

Het zijn die onconventionele en soms ook eigenwijze en tegendraadse ideeën die dit boek biedt. Het beantwoordt niet alle vragen en het maakt je niet direct miljonair. Maar het zet wel je instinct op scherp. Zodat je de kansen ziet waar de grote horde aan voorbij galoppeert. Vermijd de valkuilen waar anderen in tuimelen en heb het lef om je eigen pad te volgen!

  • Deze uitgave is een vertaling van The devil’s advocate (Pearson 2013).
  • Een boek met 100 onconventionele en soms ook eigenwijze en tegendraadse inzichten.
  • Om je geest te scherpen, zodat je niet voetstoots de regels volgt maar jezelf onderscheidt van de massa.

Over de auteur

Caspian Woods is een succesvolle ondernemer en auteur. Zijn bedrijf werkt samen met ’s werelds grootste financiële bedrijven, zoals HSBC, Santander, Lloyd’s en RBS, om tot de verbeelding sprekende content voor tijdschriften, e-zines, apps en websites te creëren.

Aanvullende Informatie
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: