In de hand van de klant

In de hand van de klant

Hét complete boek voor succesvolle apps

Uitvoering
Flexcover, kleur, 192 pagina's
Auteur
ISBN
9789089654366
Verwacht op
10 oktober 2018
€ 29,99
niet meer leverbaar

Consumenten zijn verslaafd aan hun smartphones en spenderen het grootste deel van hun online tijd aan apps. Doordat elke zichzelf respecterende organisatie daarop in wil spelen, groeide de markt voor apps het afgelopen decennium explosief. Met miljoenen apps in de appstores is de concurrentie inmiddels moordend. Veel app-introducties mislukken echter, omdat er alleen wordt gekeken naar de ontwikkeling van de app en niet hoe die als concept succesvol in de markt gezet moet worden. Miljoenen aan investeringen verdampen daarmee.

John Kivit deelt in zijn boek In de hand van de klant al zijn geheimen voor het ontwikkelen van succesvolle apps. Niet alleen de ontwikkeling komt aan bod, maar ook het hele proces van strategie, concept & design én het in de markt zetten van apps. Wat je juist wel en niet moet doen. Boordevol feiten, cijfers, tips, checklists, tools, methoden en praktijkinformatie. Zo leer je hoe jouw app een plek verovert op de smartphone van jouw klant!

  • Voor commercieel en marketingmanagers, maar ook voor innovatie- en productmanagers en alle betrokkenen vanuit IT bij de ontwikkeling van een app.
  • Inclusief interviews met de meest vooraanstaande app-experts van Nederland.
  • Hét complete stappenplan om tot een succesvolle app te komen.
Wis filter
  • John Kivit

    John Kivit (op dit moment geen actieve boeken)

    John Kivit is multi-ondernemer en directeur van Shareforce dé pionier in Nederland op het gebied van app-ontwikkeling. Met meer dan 25 jaar ervaring in marketing en technologie kent hij alle ins en outs van het vakgebied. Hij is betrokken geweest bij...
    Kivit K

In de hand van de klant

De opbouw van dit boek
1
De opkomst van smartphones en apps
2
Mobile commerce
3
Plan en budget
4
Van idee naar design
5
Ontwikkeling
6
Een plek in de appstores
7
Marketing
A
Merken, kleuren en emotie
B
Smartphonesensoren: een overzicht van alle mogelijkheden
Over de auteur
Dankwoord
Eindnoten/bronnen