Beter is meer

Beter is meer

Professionaliseer je bedrijf en word twee keer zo productief

Uitvoering
Flexcover, zwart-wit , 192 pagina's
Auteur
ISBN
9789089657480
Verwacht op
04 juli 2024
€ 29,99

Wist je dat 80 procent van de ondernemers worstelt met productiviteit zonder dat zelf te weten? Dat levert ongewild een hoop gedoe op. Het kost bovendien schrikbarend veel geld, zeker als je team groeit naar 15 tot 25 medewerkers of meer. Maar er bestaan ook bedrijven die juist bijzonder productief zijn. Zij doen het twee tot vijf keer beter dan de rest. Deze kopgroep doet slechts één ding anders: zij besteden allemaal structureel aandacht aan een vaste set van managementwerkwijzen. Zo werken ze bijvoorbeeld met een kernteam en dragen ze liefdevol leiderschap breed en actief uit. Daarmee hebben ze een professionele organisatie.

In dit boek ontdek je waar de hele set uit bestaat en hoe je die zelf kunt invullen. Want net zoals 80 procent van alles wat je kunt kopen in de supermarkt niet goed is voor je lijf, is hetzelfde percentage van wat bedrijven op het gebied van management inzetten niet goed voor het bedrijf. Maar op de een of andere manier blijven we toch doen wat we doen ... terwijl het ook anders kan! Door de andere 20 procent te belichten stelt dit boek jou in staat om op een leuke manier én binnen een jaar de productiviteit van jouw bedrijf enorm te verhogen.

Wis filter
  • Pieter Peelen

    Pieter Peelen is technisch bedrijfskundige met een specialisatie in ondernemerschap innovatie en strategie. Hij heeft acht jaar gewerkt in uitdagende managementposities. In 2010 richtte hij No Nonsancy op waarmee hij MKB-bedrijven in de beter is meer...
    Peelen P

Meer weten over Ondernemen & zzp? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Beter is meer over Ondernemen & zzp en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...