Alles over CSS (bundel)

Alles over CSS (bundel)

Uitvoering
Paperback, zwart-wit, 740 pagina's
ISBN
7770000000007
Gepubliceerd
2020
€ 64,99

CSS is de opmaaktaal voor websites en -apps. Met deze bundel van drie boeken leer je alle mogelijkheden, waardoor je veel betere websites ontwerpt.

In het boek 'CSS 3' leer je werken met CSS-selectors, maateenheden, het box-model, kleurmodellen en meer. De vele oefeningen maken het tot een perfect (zelf-)studieboek.

Ben je de basis voorbij? In 'CSS Flexbox & Grid Layout' helpt Peter Doolaard je met het maken van lay-outs voor webpagina’s met Flexible Box Layout en CSS Grid Layout. Deze technieken zijn bedoeld om op een intuïtieve manier complete webpagina’s, apps en onderdelen van de gebruikersinterface in te delen.

Met het boek 'Bootstrap 4' kunnen niet-designers hun websites snel op consistente en eenvoudige manier opmaken, terwijl ‘echte’ designers hun hart kunnen ophalen aan de vele mogelijkheden die het framework biedt om het naar eigen wens in te stellen.

Vergroot je CSS-expertise en bestel deze drie boeken samen voor een voordelige prijs.

Wis filter
 • Peter Doolaard

  Peter Doolaard is front-enddeveloper en werkt aan projecten voor overheid en bedrijfsleven. Zijn specialiteiten zijn CSS en toegankelijkheid. In 2004 verscheen zijn eerste boek over webdevelopment en als co-auteur heeft hij meegewerkt aan diverse boeken...
  Doolaard D
 • Peter Kassenaar

  Peter Kassenaar

  Peter Kassenaar is auteur van vele boeken over algemeen pc-gebruik programmeertalen en internettechnieken. Hij is gespecialiseerd in front-endtools -frameworks en -toepassingen. Via zijn eigen bedrijf verzorgt hij trainingen op deze gebieden voor bedrijven...
  Kassenaar K

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Alles over CSS (bundel) hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over CSS bundel flexbox bootstrap alles over css op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...