clinic & boekpresentatie ‘De klant energieke organisatie’ door Sonja Stalfoort

DE KLANT ENERGIEKE ORGANISATIE

Hoe maak je vandaag de dag optimaal gebruik van de feedback van klanten in je organisatie? Hoe zorg je ervoor dat deze feedback wordt omgezet naar de juiste klantgerichte verbeterplannen? Met losse plannen en projecten proberen organisaties de verandersnelheid van de markt bij te houden. Er wordt veel tijd en energie in gestopt en toch laten die verbeteringen vaak lang op zich wachten. De vraag is hoe dit komt. In de allereerste presentatie van het nieuwe boek van Sonja Stalfoort “De klant energieke organisatie” wordt ingegaan op deze vraagstelling.


Aan de hand van cases, de resultaten van het klant energieke onderzoek en nieuwe modellen, wordt uitgelegd hoe klanten jouw organisatie positief kunnen laden. Immers, veel energie gaat verloren door het gebrek aan samenhang in de organisatie én omdat een belangrijke energiebron vrijwel onbenut blijft: klant-energie. Organisaties die in staat zijn deze energie door hun organisatie te laten stromen, noem je een klant energieke organisatie.


WAT KUN JE VERWACHTEN

In de clinic komt het volgende aan bod:

 • >De werking van het klant energieke stroomschema: de basis voor iedere organisatie om de feedback van klanten door de organisatie te kunnen laten stromen
 • De werking van het klant-energiemodel: hoe ontwikkel je de juiste klantgerichte verbeterplannen
 • De resultaten uit het klant energieke onderzoek worden besproken, de allereerste presentatie over het onderzoek met onder andere inzicht in de energielekken en energiegevers van een organisatie.
 • Hoe haal je maximaal energie uit de feedback van jouw klanten voor jouw organisatie
 • Hoe zet je de feedback van klanten om naar klantgerichte oplossingen.
 • Hoe ontwikkel je plannen die wel geïmplementeerd worden.
 • Ben je bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten of klantgerichte verbeterplannen, dan is deze energieke clinic passend voor jou.
 • Datum: 5 feb 2020
  Tijd: 15:00-17:00
  Locatie: Beeckestein

  Registreer