Bundel: Classroom in a Book: Photoshop, InDesign en Illustrator

Bundel: Classroom in a Book: Photoshop, InDesign en Illustrator

Drie boeken samen met 40 euro korting

Uitvoering
Paperback, kleur , 1340 pagina's
ISBN
7770000000024
Gepubliceerd
2024
€ 179,99
niet meer leverbaar

De Classroom in a Book®serie staat bovenaan de lijst van hands-on softwaretrainingsgidsen en jouw voordeel is duidelijk: je krijgt authentieke Adobe training, rechtstreeks van de experts. Deze bundel biedt je officiële, deskundige instructie die je bij geen enkele andere trainingsbron vindt. Bestel deze bundel nu en profiteer van 40 euro korting!

Verrijk jouw kennis en vaardigheden in typografie, pagina-indeling en documentopbouw met InDesign's stapsgewijze tutorials. Duik in realistische oefenprojecten - van printklare flyers tot interactieve PDF's - ontworpen om jou vloeiend te maken in de meest essentiële tot de meest geavanceerde functies van InDesign.

In Photoshop leer je hoe je digitale afbeeldingen retoucheert, verbetert en transformeert, hoe je effectieve beeldcomposities samenstelt en afbeeldingen optimaal voorbereidt voor web en print. Automatiseer routinetaken en verkennen de basis van videobewerking, van krachtige overgangen tot bewegingseffecten. Verwerven geavanceerde technieken voor het naadloos herstellen van beelden, beheer unieke penseelvoorinstellingen, ontwerp 3D-objecten voor print, en meer.

Bouw met Illustrator een stevige basis door hands-on projecten aan te pakken, zoals het ontwerpen van logo's, illustraties en posters. Gebruik actieve vormen en het Shaper-gereedschap in combinatie met dynamische symbolen om jouw ontwerpproces te stroomlijnen en je productiviteit te boosten.

Grijp deze kans om jouw designskills naar een professioneel niveau te tillen met een aantrekkelijke bundelprijs. Investeer in jezelf: schaf de Classroom in a Book®-serie aan en maak vandaag nog die professionele sprong in ontwerp!

Sorteer op: Naam
Wis filter
 • Conrad Chavez

  Conrad Chavez geeft al meer dan 20 jaar les training en ondersteuning met betrekking tot digitale media-applicaties. Hij begon met het bijdragen van talloze pagina s aan de gebruikershandleidingen bij Adobe Systems Inc. Als freelance schrijver en redacteur...
  Chavez C
 • Kelly Kordes Anton

  Kelly Kordes Anton schreef en publiceerde tientallen boeken en trainingscursussen over publicatietechnologieën en InDesign waaronder zeven eerdere edities van Adobe InDesign Classroom in a Book. Ze is communicatiemanager voor MillerCoors gevestigd in...
  Kordes Anton K
 • Tina DeJarld

  Tina DeJarld werkte al ver voor InDesign 1.0 in de loopgraven van het ontwerpwerk en is altijd bezig geweest met het overbrengen van ontwerpen op het scherm naar de echte productiewereld. Met de ervaring van zowel hoofd prepress als productieontwerper...
  DeJarld D

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Bundel: Classroom in a Book: Photoshop, InDesign en Illustrator hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over adobe op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...