PC Senior: De iPad voor senioren, 3e editie

PC Senior: De iPad voor senioren, 3e editie

Geschikt voor alle iPads & iPad Mini

Uitvoering
Boek, 224 pagina's
ISBN
9789059406131
Gepubliceerd
2013
Serie
€ 24,95
niet meer leverbaar

Doe meer in minder tijd met uw iPad en iPad mini! Ervaar de gemakken van deze magische tabletcomputer aan de hand van de stapsgewijze uitleg, eventueel ondersteund met diverse gratis videolessen. Binnen de kortste keren kent u de iPad op uw duimpje en beheerst u het apparaat, zonder moeilijk gedoe!

Wilfred de Feiter laat u in dit kleurrijke boek duidelijk zien hoe u de functies van de iPad (alle versies) snel en zonder problemen onder de knie krijgt. Ondersteund door diverse gratis videolessen op internet maakt u zich de mogelijkheden snel eigen. Surfen op internet, e-mailen, foto’s maken, routes plannen, muziek luisteren, spelletjes spelen en uw agenda bijhouden: dit zijn slechts enkele van de onderwerpen die u worden aangeboden. Geschreven in helder Nederlands en voorzien van vele afbeeldingen.

Wis filter
  • Wilfred de Feiter

    Wilfred de Feiter is van oorsprong leraar. Sinds 1985 ook actief in het trainen van gebruikers om efficiënt met computers te leren werken. Naast het geven van gebruikerstrainingen in groepen wordt ook instructie op maat gegeven in de vorm van werkplekbegeleiding....
    Feiter F

PC Senior: De iPad voor senioren, 3e editie

1
Aan de slag
2
De iPad en het toetsenbord
3
Surfen met Safari
4
E-mail
5
Met foto’s werken
6
Kaarten
7
Muziek
8
Ontspannen
9
Gegevens uitwisselen
10
Contactpersonen
11
Agenda
12
Nieuwe toepassingen
13
Uw iPad onderhouden
Index

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij PC Senior: De iPad voor senioren, 3e editie hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over ipad op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...