Ontdek snel: Mindmappen
Ontdek snel: Mindmappen
  • Auteur(s): Ed van Uden
  • ISBN: 978-90-5940-713-8 (9789059407138)
  • Uitvoering: Boek, 154 pagina's
  • Prijs: € 7,50
  • Gepubliceerd in 2014
Beschrijving

Mindmappen staat volop in de belangstelling. In onze maatschappij die overheerst wordt door een overdaad aan informatie is er behoefte om informatie te organiseren en structureren. Mindmappen helpt hierbij. Mindmaps visualiseren en structureren informatie op een manier die aansluit bij de werking van je brein.

Ontdek snel: Mindmappen legt stap voor stap de techniek uit van Mindmappen, volgens de leer van Tony Buzan. Mindmaps worden op diverse manieren gebruikt zoals informeren, studeren, inventariseren, plannen, voorbereiden en presenteren. Leer hoe je door te mindmappen snel meer overzicht en structuur krijgt en je denkproces verbetert. Optimaal profijt van het mindmappen krijg je alleen als je het op de juiste manier doet. Vandaar dat de regels in dit boek een belangrijke plaats innemen. Ontdek aan de hand van de uitleg, de mindmaps en de praktische interviews in dit boek wat voor een krachtig instrument mindmappen is.

Gecertificeerd mindmaptrainer Ed van Uden houdt zich volop bezig met mindmappen: hij schrijft hier boeken over en geeft trainingen, lezingen en cursussen vanuit zijn bedrijf Ed van Uden Mindmapping.

Aanvullende Informatie
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: