Ontdek VLOGGEN!

Ontdek VLOGGEN!

Alles over vloggen en internet-tv

Uitvoering
Paperback, kleur , 152 pagina's
Auteur
ISBN
9789059409583
Gepubliceerd
2017
Serie
€ 25,99
niet meer leverbaar

We vinden het normaal om naast tv-programma’s ook naar ‘amateurs’ op YouTube te kijken. Hoewel amateurs? Menig vlogger heeft hogere kijkcijfers dan de best bekeken tv-programma’s. Dit boek behandelt de geschiedenis, de ontwikkelingen en de mogelijkheden van web-tv, internet-tv, en vloggen. YouTube komt uitgebreid aan bod: de geschiedenis, de gebruikers, maar vooral hoe jij deze videosharingwebsite kunt gebruiken voor het opbouwen van een eigen videokanaal. Uit de inhoud:

 • Van Coffeecam tot YouTube: leer over het ontstaan van web-tv, internet-tv en vloggen.
 • Internet-tv: de komst van internet heeft er voor gezorgd dat we alle denkbare videocontent kunnen bekijken die we wensen, waar en wanneer we maar willen, we vertellen hoe je kunt kijken naar online videocontent.
 • YouTube: lees over het ontstaan en de ontwikkeling van YouTube, maak kennis met YouTube-klassiekers en de nieuwe sterren op deze videosharingwebsite.
 • Vloggen: wat is vloggen, hoe kun je er zelf mee aan de slag, hoe maak je een YouTube-kanaal, wat is het concept van jouw videokanaal, welke hulpmiddelen kun je gebruiken.
 • Tips en trucs: ontdek zaken als belichting, compositie, camerakeuze, opnemen, beeld en geluid, software en apps, profiteer van de tips voor het verbeteren van je videocontent of vlog.
Wis filter
 • Bob Timroff

  Bob Timroff

  Bob Timroff informeert al zijn leven lang mensen over internet. Hij publiceert in vakbladen geeft lezingen is werkzaam als docent en hij is een fervent Mac-bezitter. Zijn persoonlijke belevenissen publiceert hij op zijn website zebra404.nl en zijn YouTube-kanaal...
  Meijden M

Ontdek VLOGGEN!

Proloog
1
Inleiding
2
Van Coffeecam tot YouTube
3
Kijken doe je zo!
4
Valt er wat te kijken?
5
YouTube (over)heerst
6
Vloggen doe je zo!
7
Licht, camera, actie!
8
Opname- en bewerkingssoftware
9
Tips voor een succesvol YouTubekanaal
Index

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Ontdek VLOGGEN! hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over vloggen op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...