Ik kies voor mijn talent - met online tool

Ik kies voor mijn talent - met online tool

Wat is talent? Hoe talent ontwikkelen? En wat met waar je goed in bent?

Uitvoering
Boek, 136 pagina's
Auteur
ISBN
9789082033779
Gepubliceerd
2014
€ 29,99

Wat is talent? Hoe kun je talent ontwikkelen? Hoe ga je om met zwakke punten of met zaken waar je geen affiniteit mee hebt? Waarom doen we eigenlijk zo weinig met onze talenten? Ik kies voor mijn talent geeft antwoord op deze en andere vragen.

Radicaal kiezen voor datgene waar je goed in bent is de poort naar zelfrealisatie en authenticiteit. Het zorgt er bovendien voor dat je waardevoller wordt voor je omgeving. Want doen waar je goed in bent is een garantie op meer ambitie en een blijvend plezier in werken en leren, ook op gevorderde leeftijd.

- Een herziene uitgave van een van de meest succesvolle boeken over persoonlijk talentmanagement (al 13 keer bijgedrukt)

- Eerder verschenen als co-editie met Scriptum uitgeverij

- ‘Er is tegenwoordig heel wat argwaan voor een feel-goodfilosofie.

Het originele concept van Ik kies voor mijn talent zal die weerstand ongetwijfeld wegnemen’ (Joseph Kessels, hoogleraar Human Resource Development)

  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
  • Luk DeWulf

    Luk DeWulf

    Luk DeWulf is pedagoog talentenfluisteraar coach en een veelgevraagd spreker rond talent. Hij is coauteur van Mijn baas kiest voor mijn talent en Help! Mijn batterijen lopen leeg ....
    Dewulf D