Is jouw bedrijf wel MerkWaardig genoeg?

Is jouw bedrijf wel MerkWaardig genoeg?

Uitvoering
Boek, 144 pagina's
ISBN
9789089652621
Gepubliceerd
2015
€ 24,99
niet meer leverbaar

MerkWaardige bedrijven weten precies wat hun bewezen toegevoegde waarde is. Voor hen geen zesjescultuur. Ze doen er alles aan om inspirerend en waardevol te zijn voor hun klanten. Daarbij maken ze optimaal gebruik van talent, energie en financiële middelen. Het zijn bedrijven waar klanten enthousiast van worden en graag zaken mee doen. Het zijn bovendien bedrijven die hun medewerkers weten te inspireren.

Na de succesvolle introductie van zijn eerste boek Ben jij wel MerkWaardig genoeg? komt Kasper Klaarenbeek nu met het vervolg. In dit boek laat hij zien hoe je als organisatie nu en in de toekomst het verschil maakt in de relatie met je klanten. Dat doet hij op zijn welbekende manier: prikkelend, positief en praktisch.

Is jouw bedrijf wel MerkWaardig genoeg? Je leest het in dit boek!

- Het vervolg op de bestseller Ben jij wel MerkWaardig genoeg?

- Een inspirerend doeboek dat je helpt om keuzes te maken, zaken uit te werken en plannen om te zetten naar acties

- Met een groot aantal voorbeelden van MerkWaardige bedrijven

- Met gratis toegang tot een handige digitale toolbox, die je helpt om je ideeën van het papier af te krijgen

Kasper Klaarenbeek is veelgevraagd spreker, trainer en businesscoach voor ondernemende organisaties. In 2013 stond hij in de Speakers Academy top 100 van meest gevraagde sprekers. Op een vriendelijk-confronterende manier werkt hij met zijn klanten aan concrete resultaatverbetering.

De nieuwe werkelijkheid vraagt scherpte, de bereidheid om te veranderen, keuzes te maken en beweging te realiseren. Kasper Klaarenbeek slaagt er met dit boek in die scherpte op te roepen bij de lezer. Hij daagt je op een zeer toegankelijke wijze uit om met de door hem geboden MerkWaardige inzichten aan de slag te gaan.

Bart van den Nieuwenhof, CEO La Place

En weer slaagt Kasper erin om een heikel thema aan te snijden: het echte onderscheidende vermogen van organisaties. In deze disruptieve wereld kun je als bedrijf alleen overleven door merkwaardig genoeg te zijn!

Fou-Khan Tsang RA, bestuursvoorzitter Alfa Accountants en Adviseurs

Wis filter
  • Kasper Klaarenbeek

    Kasper Klaarenbeek

    Kasper Klaarenbeek (1962) is zelfstandig organisatieadviseur en schreef twee bestsellermanagementboeken over MerkWaardig zijn. In 2018 hoorde hij dat hij ongeneeslijke kanker heeft. In Écht de Sjaak! gebruikt hij situaties uit zijn eigen leven en voorbeelden...
    Klaarenbeek K

Is jouw bedrijf wel MerkWaardig genoeg?

Inleiding
1
MerkWaardige bedrijven doen het zo!
2
De beleving van je MerkWaarde kun je meten
3
MerkWaardig veranderen is een vak apart
4
Aan de slag met de MerkWaardige toekomst van je bedrijf
Epiloog
Bijlagen
Bronnen
Over de auteur

Meer weten over Algemeen Management? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Is jouw bedrijf wel MerkWaardig genoeg? over Algemeen Management en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...