Big data ontrafeld

Big data ontrafeld

Neem betere zakelijke beslissingen met big data, data science en AI

Uitvoering
Hardcover, zwart-wit, 240 pagina's
ISBN
9789089655752
Gepubliceerd
2021
€ 32,50 € 26,00 (actieprijs t/m 25-8-2023)

Big data make big difference

De term ‘big data’ wordt steeds vaker gebruikt. Maar wat houdt het eigenlijk in en waarom wordt het gezien als een game changer voor je organisatie? Op welke manier kunnen big data de resultaten van jouw bedrijf verbeteren en zorgen voor een voorsprong op de concurrentie? En wat is het verschil tussen big data en traditionele data en hoe pas je ze toe?

In Big data ontrafeld toont David Stephenson op een toegankelijke manier hoe je big data het beste kunt verzamelen en toepassen bij het ontwikkelen van een goede strategie voor je business. Aan de hand van praktische stappen en duidelijke voorbeelden leert hij je:

  • te herkennen welke data bruikbaar zijn en waarom juist die data zo belangrijk zijn.- big data, data science en AI te begrijpen en hoe ze kunnen helpen bij het behalen van zakelijke doelen en concurrentievoordeel.
  • te begrijpen welke factoren belangrijk zijn bij het kiezen van een big-datasysteem.
  • hoe je een big-datateam samenstelt dat een effectieve strategie ondersteunt en jouw organisatie meer datagedreven maakt.

David Stephenson is internationaal spreker en expert op het gebied van data science en big data analytics. Al ruim 20 jaar geeft hij advies aan (internationale) bedrijven, private equity-ondernemingen en managementadviesbureaus. Hij heeft leidinggegeven aan wereldwijde analytics programma’s van Amerikaanse en Europese bedrijven zoals eBay (waaronder Marktplaats), Axel Springer, Belvilla en Cool Blue. Verder was hij betrokken bij het ‘global digital initiative’ van Adidas en trainde hij tientallen data scientists voor Nederlandse bedrijven. David Stephenson woont sinds 2006 in Amsterdam.

Dit is het boek dat nog ontbrak: big data uitgelegd op een simpele manier. // Marc Salomon, Professor Decision Sciences aan de Amsterdam Business School (UvA)

Wis filter
  • David Stephenson

    David Stephenson

    David Stephenson is internationaal spreker en expert op het gebied van data science en big data analytics. Al ruim 20 jaar geeft hij advies aan (internationale) bedrijven private equity-ondernemingen en managementadviesbureaus. Hij heeft leidinggegeven...
    Stephenson S

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Big data ontrafeld hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over Big op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...