Sterk digitaal merk

Sterk digitaal merk

Waarom merkbouwen ineens bovenaan de agenda van CMO's staat

Uitvoering
Hardcover, steunkleur , 336 pagina's
ISBN
9789089656506
Gepubliceerd
2022
€ 37,99

Winnaar van de PIM Marketing Literatuurprijs 2022

Digitaal richtte zich lang op kliks en data. Merkbouwen leek weggegooid geld. Ineens staan merken bovenaan de agenda van CMO's. Wat is er gebeurd en wat kun jij hiervan leren? Hoe wordt je merk succesvol in het digitale tijdperk? Wat moet je anders doen? Wat juist niet?

Ingmar hielp meer dan 100 bekende merken met hun merkstrategie. Hij doceert aan Nyenrode, Beeckestijn, EURIB en NIMA. In dit boek deelt hij al zijn kennis. Fris, scherp en onderbouwd.

Eind 2022 werd het boek van Ingmar bekroond met de Marketing Literatuurprijs. De jury prees de auteur om zijn dappere persoonlijke stellingname, de durf om zijn goed onderbouwde visie te delen en de heldere vertaalslag van strategisch merkdenken naar het digitale domein: ‘De kracht van dit boek is gelegen in de behandeling van veel onderwerpen waar marketeers nu mee worstelen, zoals branding in relatie tot AI, Big data, growth en performance marketing. En dat alles in een zeer toegankelijke schrijfstijl. Sterk Digitaal Merk is zowel een must read voor alle marketeers als voor ervaren brand managers.’

Wis filter
  • Ingmar de Lange

    Ingmar de Lange

    Ingmar de Lange hielp meer dan 100 bekende merken met hun merkstrategie. Hij doceert aan Nyenrode Beeckestijn EURIB en Nima en publiceert veel bijvoorbeeld op Marketingsfacts Frislicht en het Bureau voor Merkstrategie. Hij is oprichter van Mountview een...
    Lange L

Meer weten over (Online) Marketing & sales? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Sterk digitaal merk over (Online) Marketing & sales en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...