Keep the good, ditch the bad (e-book)

Keep the good, ditch the bad (e-book)

Er is meer dan scheiden of blijven

Uitvoering
E-Book , 192 pagina's
Ook beschikbaar
Auteur
ISBN
9789089657039
Gepubliceerd
2024
€ 19,99

Jij en je partner zijn een goed team, je hebt een leuk gezin en je geeft om elkaar. Maar de vonk is weg. Je denkt na over scheiden, maar dat wil je niet. Je wil niet in je eentje voor de tv eten terwijl de rest van je gezin een paar straten verderop samen eet. En als je gaat scheiden, geef je ook alles op wat wel goed is. Je denkt over blijven, maar je voelt de knoop in je maag bij de gedachte aan nóg twintig jaar zo doorgaan.

Klinkt bekend? Je bent niet de enige. Het goede nieuws is: je hoeft niet te scheiden en je hoeft ook niet voor de kinderen bij elkaar te blijven. Laat clichébeelden los en maak ruimte voor wat je zelf wil.

Ontdek hoe je je relatie opnieuw vormgeeft. Zo houd je een gelukkig gezin, blijf je vrienden met je partner én maak je ruimte voor een nieuwe liefde.

  • Het enige boek dat je aan het denken zet over nieuwe relatievormen waarbij je niet hoeft te kiezen tussen scheiden of blijven, maar de vorm vindt die bij jullie past. Leer hoe je je relatie opblaast en in stand houdt, en samen een sterk team blijft.
  • Blijf in verbinding met je kinderen, zonder dat je ze elke tweede week mist.

Wis filter
  • Susanne Maris

    Susanne Maris

    Psycholoog Susanne Maris ontdekte met vallen en opstaan hoe je je relatie opnieuw vormgeeft. Zelf woont zij nu ruim zes jaar gelukkig samen-apart met haar kinderen en hun vader. Ze besloten samen te blijven als gezin en als vrienden nadat ze uit elkaar...
    Maris M

Meer weten over Relaties? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Keep the good, ditch the bad (e-book) over Relaties en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...