De kunst van high end sales

De kunst van high end sales

Verkopen aan de beste klanten tegen de beste prijzen

Uitvoering
Boek, 208 pagina's
ISBN
9789089657084
Gepubliceerd
2023
€ 27,99

Verkopen aan de beste klanten in de markt vraagt om een totaal andere strategie dan verkopen aan alle klanten. De salesstrategie die je eerder hanteerde, werkt niet meer. Je hebt daarom een nieuwe strategie nodig, eentje waarmee jij je conversie naar het hoogste niveau brengt. Een high end salesstrategie waarin waarde centraal staat.

Dit boek onthult de unieke value based methode waarmee Meriam Slijkerman de afgelopen jaren moeiteloos haar high end aanbod verkocht voor hoge prijzen aan hoogwaardige klanten. Een methode die jij ook kunt realiseren!

Slijkerman schreef dit boek voor ambitieuze en gedreven ondernemers en/of salesprofessionals die willen excelleren in sales op het hoogste niveau. Zij leert je o.a. hoe je kunt vragen wat je echt waard bent en hoe jij jouw waarde bepaalt, wat de absolute randvoorwaarde is om hoogwaardige klanten ja te laten zeggen tegen hoge prijzen, welke vier fases van sales cruciaal zijn en welke gerichte entering strategie het vraagt om te verkopen aan bedrijven tegen hoge prijzen. Ze deelt niet alleen haar methode met je, maar ook haar eigen ervaringen in sales en de ervaringen van de klanten die zij al succesvol geholpen heeft. Een boek boordevol high end saleskennis en tools die onmisbaar zijn om jouw salesconversie naar het hoogste niveau te tillen.

 • Het langverwachte vervolg op het succesvolle De kunst van high end ondernemen.
 • Boeken over sales zijn er genoeg, dit boek over high end sales is uniek.
 • Oorspronkelijk Nederlands dus veel herkenbaarder dan vertalingen.
 • Direct toepasbaar.
Wis filter
 • Meriam Slijkerman

  Meriam Slijkerman

  Meriam Slijkerman is gespecialiseerd high end Business & Sales Coach. De afgelopen jaren heeft zij honderden ondernemers en salesprofessionals geholpen hun conversie in sales te vergroten. Haar no-nonsense houding en de focus op actie maakt dat haar klanten...
  Slijkerman S

Meer weten over (Online) Marketing & sales? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als De kunst van high end sales over (Online) Marketing & sales en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...