Content & AI

Content & AI

Zuurstof voor je klanten

Uitvoering
Flexcover, kleur , 496 pagina's
Auteur
ISBN
9789089657282
Gepubliceerd
2024
€ 44,99

De wereld van AI en al haar mogelijkheden is op z’n zachtst gezegd overweldigend. Op letterlijk elk thema ontstaan nu AI-oplossingen. In Content & AI neemt Antal de Waij je mee door het hele proces om een contentstrategie te maken voor je klanten. Hiervoor ontwikkelde hij speciaal het Content Marketing Canvas-model.

Tegelijkertijd helpt dit boek je ook heel praktisch om elke stap in je contentplan met AI te versnellen en te vergemakkelijken. Hierbij gaat De Waij ervanuit dat je AI wilt gebruiken en niet wilt leren programmeren. Het is immers net zo als met autorijden: om een auto te kunnen besturen hoef je niet te weten wat er onder de motorkap gebeurt.

Dit is een eigentijds boek dat is voorzien van een uitgebreide website met meer dan honderd extra artikelen en AI-instrumenten. Bekijk daarvoor www.zuurstofvoorjeklanten.nl of scan de QR-codes in het boek voor verdiepende informatie, klantcases en AI-tools!

Content & AI is de met meer dan 100 pagina’s uitgebreide versie van het boek Content! en bevat een volledig geactualiseerde versie van het Content Marketing Canvas model, aangevuld met cases en tips over het gebruik van AI in je contentstrategie. Het boek biedt de onmisbare zuurstof voor iedereen die de relatie met zijn (potentiële) klanten met content en AI wil versterken en behouden.

Wis filter
  • Antal de Waij

    Antal de Waij

    Antal de Waij heeft met zijn contentmarketingbedrijf Engagement Media talloze klanten geholpen met hun strategie en implementatie van content. Hij weet precies hoe succesvolle content écht werkt en deelt zijn ervaringen in dit boek. Hij doceert Contentmarketing...
    Waij W

Content & AI

Voorwoord
Hoe dit boek zuurstof biedt aan jouw contentstrategie en -praktijk
1
Waarom is xontent zuurstof voor je klanten?
2
AI, zuurstof voor je content
3
Houvast voor je contentstrategie
4
Je doelstlellingen en KPI’s bepalen
5
Klantinzichten centaal in je contentstrategie
6
Je merk: zuurstof voor je contentstrategie
7
Breng je content tot leven met Artificial Intelligence
8
Zuurstof voor je contentstrategie
9
Het verspreiden van je boodschap
10
Marketing automation, leadscoring en leadnurturing
11
Hulpmiddelen voor contentmakers
12
content en organisatiecultuur
Geraadpleegde bronnen
Over de auteur
Trefwoordenregister

Meer weten over (Online) Marketing & sales? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Content & AI over (Online) Marketing & sales en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...