Waar een wiel is, is een weg

Waar een wiel is, is een weg

Hoe je met kleine dingen het verschil maakt

Uitvoering
Boek , 184 pagina's
Auteur
ISBN
9789462960015
Gepubliceerd
2015
€ 18,99

Hoe krijg je meer plezier in wat je doet en kun je tegelijk anderen versterken? Heel simpel: door je eigen toegevoegde waarde te vergroten.

Jaap Bressers leek voorbestemd om een topmanager te worden. Tot hij bij een duikongeluk op zijn 21e zijn nek brak en in een rolstoel belandde. Dit zette zijn leven op zijn kop en maakte dat hij op een heel andere manier ging kijken naar de wereld om zich heen. Inmiddels is hij uitgegroeid tot cabaretier en spreker – Nederlands eerste sit-down comedian. Aan de hand van zijn ervaringen laat Jaap zien hoe je met kleine dingen zelf het verschil maakt.

Met humor en emotie inspireert Jaap je om nog meer uit je werk en leven te halen. Door verandering te zien als kans om je passie te volgen. En zelfs door als directeur eens zelf een rondslingerend blikje op te rapen. Of door te zijn als broeder Carlos, een Portugese verpleger die ‘gewoon zijn werk deed’, maar die van onschatbare waarde bleek doordat hij zich oprecht in een ander kon verplaatsen.

Persoonlijke, korte verhalen die je inspireren en helpen jouw toegevoegde waarde te zien. En die van anderen. Want als je zelf de eerste stap zet, dan volgt de rest vanzelf. Wat er ook gebeurt, zoals Jaap altijd zegt: ‘waar een wiel is, is een weg’.

Jaap Bressers is een veelgevraagd cabaretier en spreker. Zijn optredens raken en vermaken en inspireren je om zelf het verschil te maken, in je werk en je persoonlijke leven.

“Ik kan uit de grond van mijn hart zeggen, zijn optreden is magistraal.” – Kees van Kooten, cabaretier en schrijver

“Een topspreker als Jaap beveel ik zonder enige aarzeling aan.” – Jos Burgers, spreker en bestsellerauteur van onder andere De Wet van Snuf

“Inspirerend, humoristisch en ontroerend echt” – Sabine Uitslag, oud-Tweede Kamerlid

“Jaap weet als geen ander op luchtige en doordringende wijze aan te geven waar de ontbrekende schakel zit tussen lullen en poetsen.” – Jan van Setten, spreker en auteur van de bestsellers Hoe krijg ik ze zover? en De klantenfluisteraar

“Gewoon een geweldige jongen” – Erna Bressers, moeder van Jaap

Wis filter
  • Jaap Bressers

    Jaap Bressers

    Jaap Bressers leek voorbestemd om een topmanager te worden. Tot hij bij een duikongeluk op zijn 21e zijn nek brak en in een rolstoel belandde. Dit zette zijn leven op zijn kop en maakte dat hij op een heel andere manier ging kijken naar de wereld om zich...
    Bressers B

Waar een wiel is, is een weg

1
Een luchtig begin: het Carlosmomentje
2
De golf met mijn naam erop
3
De SM-kliniek
4
Geniet van het uitzicht
5
Een geniale openingszin
6
Nederlands eerste sit-down comedian
7
Verborgen talent
8
De dag dat de minister mijn koffie haalde
9
De manager en het lege colablikje
10
Een buidel vol geluk
11
De blaffende Duitser
12
Wees de wolf in jouw organisatie
13
Een adembenemend déjà vu
14
Werk eens wat minder hard
15
Vrouwen en ik
16
Laat de superheld in je vrij
17
Aandacht maakt het verschil
18
Alles wat je aandacht geeft, groeit
19
De gestolen wc
20
Shit op je pad?
21
Hoe pel je een ui?
22
Het hondje op de spoedeisende hulp
23
Met mijn mond vol tanden
24
Geef mensen vertrouwen in plaats van een tik op de vingers
25
Dat is nu eenmaal zo. Of toch niet?
26
De manager als assistent van de vuilnisman
27
Een paringsritueel om het compleet te maken

Meer weten over Populaire psychologie? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Waar een wiel is, is een weg over Populaire psychologie en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...