Zo word je een ProductiviteitsNinja

Zo word je een ProductiviteitsNinja

Minder stress, meer bereiken, meer plezier

Uitvoering
Boek, 368 pagina's
ISBN
9789462960251
Gepubliceerd
2015
€ 24,99
niet meer leverbaar

We krijgen tegenwoordig een stortvloed aan informatie over ons heen en hebben het drukker dan ooit. De traditionele technieken voor tijdmanagement schieten tekort als het gaat om uitpuilende inboxen, steeds maar groeiende to-do-lijsten en vergaderingen waar geen eind aan lijkt te komen. Gelukkig is er nu een betere strategie: word een ProductiviteitsNinja!

In Zo word je een ProductiviteitsNinja laat Graham Allcott je zien hoe je met technieken als meedogenloosheid, zelfbewustheid, camouflage en behendigheid jouw eigen ninjastijl ontwikkelt. Werk met je volle aandacht, versla uitstelgedrag en leer om niet harder, maar juist slimmer te werken. Je inbox was nog nooit zo snel leeg.

  • Een prikkelende, toegankelijke en praktische gids die je leert kalm te blijven, meer gedaan te krijgen en opnieuw van je werk te houden.
  • Denk als een ninja en versla je stress voorgoed.

Graham Allcott is productiviteitsexpert, sociaal ondernemer en oprichter van Think Productive. Hij traint medewerkers van uiteenlopende grote bedrijven als Heineken en het Britse kabinet om hun productiviteit te verhogen.

In een tijd van informatie-overload, zijn traditionele timemanagementtechnieken niet meer toepasbaar. Het is tijd om als een Ninja te denken!

Graham Allcott – oprichter van Think Productive, één van ’s werelds leidende productiviteitstraining -en consultancy organisaties – laat je zien hoe dat moet:

Gebruik essentiële Ninjatechnieken zoals behendigheid, zelfbewustzijn, en blijf rustig en kalm

Werk slimmer, niet harder

Houd je inbox leeg

Verminder de tijd die je spendeert in nutteloze vergaderingen

Leer opnieuw van je werk te houden

Wis filter
  • Graham Allcott

    Graham Allcott

    Graham Allcott is productiviteitsexpert sociaal ondernemer en oprichter van Think Productive. Hij traint medewerkers van uiteenlopende grote bedrijven als Heineken en het Britse kabinet om hun productiviteit te verhogen....
    Allcott A

Zo word je een ProductiviteitsNinja

1
DE PRODUCTIVITEITSNINJA
2
WAAROM WE GESTREST RAKEN
3
AANDACHTSMANAGEMENT
4
E-MAIL ALS EEN NINJA
5
PRODUCTIEF ALS EEN NINJA: HET CORD-PRODUCTIVITEITS MODEL
6
CAPTURE & COLLECT
7
ORGANIZE
8
REVIEW
9
DO
10
ALS EEN NINJA OMGAAN MET PROJECTEN EN VERGADERINGEN
11
MOMENTUM
OVER DE AUTEUR
VIJF ANDERE BOEKEN DIE JE GELEZEN MOET HEBBEN
BOEK EEN NINJA VOOR BIJ JOU OP KANTOOR