Zo word je een ProductiviteitsNinja (herziene editie)

Zo word je een ProductiviteitsNinja (herziene editie)

Minder stress, meer bereiken, meer plezier

Uitvoering
Paperback, zwart-wit , 384 pagina's
ISBN
9789462961371
Gepubliceerd
2020
€ 22,99

We krijgen steeds meer informatie over ons heen en hebben het drukker dan ooit. De traditionele technieken voor timemanagement schieten tekort. Het gevolg? Uitpuilende inboxen, steeds maar groeiende to-dolijsten, vergaderingen waar geen eind aan lijkt te komen en het gevoel dat je altijd overal hopeloos achteraan loopt. Maar dat kan anders: word een ProductiviteitsNinja!

In Zo word je een ProductiviteitsNinja laat Graham Allcott je zien hoe je met ‘guerilla’technieken als meedogenloosheid, zelfbewustheid, camouflage en behendigheid jouw eigen ninjastijl ontwikkelt. Werk met je volle aandacht, versla uitstelgedrag en leer om niet harder, maar juist slimmer te werken.

  • Nu in een volledig herziene editie.
  • Meer dan 3500 exemplaren verkocht van de vorige editie.
  • Een prikkelende, toegankelijke en praktische gids die je leert kalm te blijven, meer gedaan te krijgen en opnieuw van je werk te houden.
Wis filter
  • Graham Allcott

    Graham Allcott

    Graham Allcott is productiviteitsexpert sociaal ondernemer en oprichter van Think Productive. Hij traint medewerkers van uiteenlopende grote bedrijven als Heineken en het Britse kabinet om hun productiviteit te verhogen....
    Allcott A

Meer weten over Werk & loopbaan? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Zo word je een ProductiviteitsNinja (herziene editie) over Werk & loopbaan en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...