Schrijf eens even normaal joh! 5e, herziene editie

Schrijf eens even normaal joh! 5e, herziene editie

Snel beter schrijven met glimlachgarantie

Uitvoering
Paperback, zwart-wit, 192 pagina's
ISBN
9789462961920
Gepubliceerd
2022
€ 20,99

Veel mensen vinden schrijven lastig. Dat is jammer, want schrijven is leuk. En best makkelijk. Als je tenminste schrijft zoals je praat. Ingewikkelder hoeft het niet te zijn. We maken het onszelf vaak onnodig moeilijk: ‘Hierbij doe ik u de offerte toekomen.’ En als we een sollicitatiebrief schrijven, zijn we ineens woonachtig en werkzaam. Waarom zo formeel? Zo oubollig? Vergeet wat je ooit op school geleerd hebt. Liefst per direct.

Schrijf eens even normaal joh! is een boek voor iedereen die wel eens schrijft. Brieven, e-mails, verslagen, offertes, webteksten, blogs, teksten voor sociale media. Wat voor tekst dan ook. Het is een regelrechte eyeopener. Of je nu zzp’er of student bent. Af-en-toe-schrijver of doorgewinterde copywriter. Met onder meer tips en tricks als het broodje afhaak, de broertjes Suf & Duf en de vier watjes wordt schrijven niet alleen weer leuk, maar worden je teksten ook ijzersterk. Van de eerste tot de laatste zin.

Een boek dat gelukkig niet gaat over spelling en grammatica. En verder bijzonder is door:

 • een wereld aan voorbeeldteksten
 • de grappige testjes en opdrachten
 • de columns tussendoor
 • de luchtigheid.

En dus die glimlachgarantie.

Wis filter
 • Willem Verdaasdonk

  Willem Verdaasdonk

  Willem Verdaasdonk is medeoprichter van Taaluilen een bedrijf dat organisaties helpt op een makkelijke en menselijke manier te communiceren. Hij is trainer adviseur en inspirator. Tijdens zijn schrijftrainingen zien cursisten dat schrijven voor iedereen...
  Verdaasdonk V
 • Rick Evers

  Rick Evers

  Rick Evers is communicatieadviseur columnist tekstschrijver en trainer. Als eigenaar van Jou | tekst & training helpt hij mens en organisatie aan krachtige teksten. Zijn motto bij al zijn teksten en trainingen: het gaat niet om jou het gaat om je lezer....
  Evers E

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Schrijf eens even normaal joh! 5e, herziene editie hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over Schrijven, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...