Photoshop Masters

Photoshop Masters

Leer van 's werelds beste Photoshop-artiesten

Uitvoering
Paperback, kleur , 272 pagina's
Auteur
ISBN
9789463561549
Gepubliceerd
2020
€ 44,99
niet meer leverbaar

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.

Photoshop Masters is hét Photoshop-boek dat auteur Rob de Winter graag zelf had willen kopen als het in de winkel had gelegen. Een boek vol inspiratie, tutorials en interviews met ’s werelds beste Photoshop-artiesten zoals Erik Johansson, Lisa Carney en Felix Hernandez. Hoe bereiken zij hun magische resultaten, wat zijn hun favoriete Photoshop-tools en waar halen zij hun inspiratie vandaan? Als Adobe Certified Instructor en spreker op wereldwijde conferenties als Adobe MAX heeft Rob al duizenden mensen leren werken met Adobe Photoshop. Maar steeds merkte hij dat gebruikers moeite hebben met het vinden van de unieke Photoshop-combinaties die van een gewone foto een uitzonderlijke maken.

Dit boek staat vol lessen, interviews en verbluffende Photoshop-voorbeelden. De tweede editie is weer helemaal geactualiseerd en bijgewerkt. Je leest over de volgende onderwerpen:

 • De beste Photoshop-artiesten en fotografen: dit zijn de mensen die fotografie en illustratie tot een kunst verheven hebben, wereldwijde bekendheid hebben en het maximale uit Photoshop weten te halen
 • Photoshop-composities: op welke manier combineren deze artiesten hun afbeeldingen in een tot de verbeelding sprekende compositie?
 • Inspiratie: waar halen ze hun inspiratie vandaan?
 • Technieken: welke technieken gebruiken ze om speciale foto-effecten te bereiken en wat zijn de geheimen die ervoor zorgen dat een foto de look en feel krijgt die je van tevoren bedacht had?
 • Tools: wat zijn hun favoriete en meest gebruikte Photoshop-tools?
 • Tips: welke tips hadden ze zelf willen krijgen als beginnend Photoshop-gebruiker?
 • Voorbeelden: leer aan de hand van aansprekende voorbeelden en afbeeldingen van de artiesten zelf. Hoe werken zij met laagmaskers, aanpassingslagen, overvloeimodi en penselen?
 • Aanvullende gereedschappen, tips en technieken: welke gereedschappen, zoals plug-ins, apps en tekentablets gebruiken ze ter ondersteuning van hun werk?

In Photoshop Masters leert Rob je alle belangrijke Photoshop-tools en combinaties die je nodig hebt om zelf het maximale uit Photoshop te halen.

Downloadbare bestanden
Wis filter
 • Rob de Winter

  Rob de Winter

  Rob de Winter is Adobe Certified Expert & Instructor en professioneel vormgever en fotograaf. Jaarlijks traint hij honderden mensen vanuit zijn eigen bedrijf DWM Trainingen. Daarnaast spreekt hij op nationale en internationale conferenties zoals Professional...
  Winter W

Photoshop Masters

1
Photoshop Basis
2
Erik Johansson
3
De compositie
4
Temi Coker
5
Het experiment
6
Lisa Carney
7
Het gezicht
8
Sammy Slabbinck
9
De sfeer
10
Set Vexy
11
Het overvloeien
12
Felix Hernandez
13
De presentatie

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Photoshop Masters hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over Photoshop, op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...