Zo werkt Luminar AI & NEO

Zo werkt Luminar AI & NEO

Tweede editie, voor Mac en PC

Uitvoering
Paperback, kleur, 160 pagina's
Auteur
ISBN
9789463562201
Verwacht op
26 juli 2022
Serie
€ 27,99 € 22,99 (actieprijs t/m 25-7-2022)

Luminar wordt door steeds meer enthousiaste gebruikers als een bijzonder goed alternatief gezien voor Adobe Lightroom. Het bevat een zeer grote set aan fotobewerkingstools. Zo beschikt de applicatie over tientallen professionele filters die met één muisklik een foto bewerken en verbeteren. Foto’s kun je een frisser uiterlijk geven of je kunt de kleuren aanpassen zonder moeilijk gedoe. AI wordt binnen Luminar gebruikt voor nog betere resultaten.

Luminar indexeert bij het inladen automatisch de foto en zal hierop de filters en effecten aanpassen, waardoor het resultaat sterk verbetert en realistisch blijft. Natuurlijk kun je de filters en aanpassingen ook handmatig instellen. Er zijn tal van opties beschikbaar voor aanpassingen, zoals scherpte, belichting, gloed, temperatuur, helderheid, contrast enzovoort. Daarnaast kun je foto’s op eenvoudige wijze retoucheren, vervormen, klonen, vervagen en nog veel meer. De bewerkingsopties van Luminar zijn intuïtief en overzichtelijk verwerkt in een mooie gebruikersinterface. De laatste ontwikkelingen op het gebied van AI-technologie die Luminar ondersteunt worden in dit boek besproken.

Wis filter
  • Henny Temmink

    Henny Temmink

    Henny Temmink is automatiseringsjournalist. Na een studie informatica heeft ze de nodige ervaring opgedaan als programmeur systeembeheerder en automatiseringsconsultant. Sinds 1991 schrijft ze voor verschillende populaire computertijdschriften....
    Temmink T

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs over Luminar vind je wellicht interessant:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Relevante blogs zoeken...

Voor deze titel zijn helaas geen relevante blogs gevonden