Zo werkt Yoast SEO

Zo werkt Yoast SEO

Uitvoering
Boek, paperback, kleur, 256 pagina's
ISBN
9789463562386
Verwacht op
27 januari 2022
Serie
€ 34,99 € 29,99 (actieprijs t/m 25-1-2022)

‘The best place to hide a dead body is page 2 of the Google search results’.

Deze zin illustreert treffend hoe belangrijk het is om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Want hoe mooi, informatief, actueel, relevant of spannend je website ook is, als hij niet gevonden wordt door internetgebruikers, is hij dood. Yoast SEO is een tool die je kan helpen bij het vindbaar maken van jouw website in Google, met afstand de populairste zoekmachine in Nederland en wereldwijd. Het boek Zo werkt Yoast SEO laat je stap voor stap zien hoe je zoekmachineoptimalisatie het beste aanpakt zodat ook jouw website hoger scoort in Google.

Yoast SEO is beschikbaar voor verschillende platforms. De tool analyseert je teksten op leesbaarheid en bekijkt hoe goed je tekst is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Aan de hand van een handig stoplichtsysteem geeft de plug-in aan hoe je jouw content kunt verbeteren. Zo til je met Yoast SEO je content gemakkelijk naar een hoger niveau. Daarnaast maak je met de plug-in de technische aspecten van SEO gemakkelijk in orde, zoals het instellen van canonieke URL’s en het implementeren van Schema.org structured data.

Klinkt moeilijk? Dat valt gelukkig reuze mee. De auteurs van Zo werkt Yoast SEO leggen je in het boek alle mogelijkheden van de tool stap voor stap uit. Na het lezen van het boek kent Yoast SEO geen geheimen meer voor je en weet je hoe je met jouw website hoger kunt scoren in de zoekresultaten!

Exclusief voor de kopers van dit boek geven de oprichters van Yoast een webinar van een uur. In dit webinar leggen ze de basis van SEO en Yoast SEO uit, zodat ook jouw website kan stijgen in de ranking van Google.

Dit webinar is op donderdag 27 januari van 14:15 tot 15:15. Na afloop sturen we iedereen een link van het webinar, voor het geval je op dat moment niet kunt.

Downloadbare bestanden
Wis filter