Handboek Windows 11 2e

Handboek Windows 11 2e

Uitvoering
Paperback, zwart-wit, 320 pagina's
ISBN
9789463563208
Verwacht op
16 november 2023
Serie
€ 34,99
nog niet leverbaar

Het standaardwerk over Windows 11, nu helemaal weer up-to-date!

Windows 11 is de nieuwste versie van het besturingssysteem van Microsoft, met tal van vernieuwingen. Het nieuwe startmenu biedt een geoptimaliseerde gebruikerservaring en verbeterde integratie van de Microsoft Store. Snap Layouts en Snap Groups maken multitasken efficiƫnter. De gaming-ervaring is verbeterd met Auto HDR, snellere laadtijden en de integratie van Xbox Game Pass. Beveiligingsfuncties zoals Windows Hello en een vernieuwde Windows Defender zorgen voor betere beveiliging. De gebruikersinterface is verfijnd en moderner geworden, inclusief nieuwe pictogrammen, animaties en een vernieuwd systeemvak. Het Handboek Windows 11 biedt begeleiding bij al deze vernieuwingen en is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Geschreven in helder Nederlands en voorzien van vele afbeeldingen.

  • Windows 11 biedt een frisse gebruikerservaring met een nieuw startmenu, verbeterde Microsoft Store-integratie en innovatieve functies zoals Snap Layouts en Snap Groups.
  • Windows 11 bevat functies zoals Auto HDR en DirectStorage voor een betere visuele ervaring en snellere laadtijden van games. De integratie van Xbox Game Pass zorgt voor gemakkelijke toegang tot een uitgebreide bibliotheek aan games.
  • Met Windows Hello en een vernieuwde Windows Defender biedt Windows 11 geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder veilige gezichtsherkenning en ingebouwde antivirusbescherming. Dit resulteert in een veiligere en betrouwbaardere gebruikerservaring.
Wis filter
  • Peter Kassenaar

    Peter Kassenaar

    Peter Kassenaar is auteur van vele boeken over algemeen pc-gebruik programmeertalen en internettechnieken. Hij is gespecialiseerd in frontend-tools -frameworks en -toepassingen. Op dit moment werkt Peter als Senior Frontend Developer en consultant in...
    Kassenaar K

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Handboek Windows 11 2e hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...