Laat Copilot voor je werken

Laat Copilot voor je werken

Uitvoering
Paperback, zwart-wit , 176 pagina's
ISBN
9789463563536
Verwacht op
28 juni 2024
€ 34,99 € 32,50 (actieprijs t/m 26-6-2024)

In een wereld waarin kunstmatige intelligentie steeds meer taken van ons overneemt, biedt Laat Copilot voor je werken een praktische gids om de mogelijkheden van Microsofts ChatGPT-implementatie, Copilot, volledig te benutten. Dit boek is ontworpen om een breed publiek te bedienen, van beginners die hun eerste stappen zetten in de wereld van AI-assistentie, tot ervaren ChatGPT-gebruikers die hun productiviteit naar een hoger niveau willen tillen. Ontdek hoe Copilot je kan assisteren in Office-applicaties, je navigatie binnen Windows kan vereenvoudigen en hoe je het maximale haalt uit de bijbehorende apps en website. Met duidelijke instructies, praktijkvoorbeelden en tips om veelvoorkomende uitdagingen te overwinnen, is dit boek jouw gids voor het effectief integreren van Copilot in je dagelijkse digitale leven.

  • Breed toegankelijk: Van basisbeginselen tot geavanceerde tips, geschikt voor elk ervaringsniveau.
  • Veelzijdig inzetbaar: Leer hoe Copilot je kan ondersteunen in een breed scala aan applicaties en situaties.
  • Praktisch en toepasbaar: Direct toepasbare adviezen om je productiviteit en creativiteit te verhogen.
Wis filter
  • Bob van Duuren

    Bob van Duuren

    Bob van Duuren is oprichter en directeur van Van Duuren Media en schrijft al ruim 40 jaar boeken over een groot aantal computeronderwerpen waarbij zijn affiniteit bij internet programmeren en kustmatige intelligentie ligt. Hij geeft sinds 2002 leiding...
    Duuren D

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Laat Copilot voor je werken hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over ai op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...