500 prompts voor persoonlijke ontwikkeling, carrière, zingeving en relaties

500 prompts voor persoonlijke ontwikkeling, carrière, zingeving en relaties

Uitvoering
Boek , 160 pagina's
ISBN
9789463563635
Verwacht op
29 augustus 2024
€ 29,99 € 27,50 (actieprijs t/m 27-8-2024)

500 prompts voor persoonlijke ontwikkeling, carrière, zingeving en relaties biedt een schat aan doelgerichte en geteste prompts speciaal ontworpen voor generatieve-AI-systemen zoals ChatGPT. Dit boek is een essentiële gids voor iedereen die wil groeien en zichzelf verder wil ontwikkelen in diverse levensgebieden.

Van zelfreflectie en levensdoelen tot carrièreplanning en het verdiepen van persoonlijke relaties helpen de prompts in dit boek je om gerichte vragen te stellen en waardevolle inzichten te verkrijgen. Dit boek biedt de juiste tools en inspiratie om je verder te helpen, bijvoorbeeld als je wilt werken aan je professionele groei of je persoonlijke relaties wilt verbeteren. De prompts in dit praktische boek leren je op een gerichte manier interactief met AI-systemen om te gaan, zodat je er niet alleen het meeste uit haalt, maar er ook optimaal van kunt profiteren door aan jezelf te werken.

Wis filter
  • Bob van Duuren

    Bob van Duuren

    Bob van Duuren is oprichter en directeur van Van Duuren Media en schrijft al ruim 40 jaar boeken over een groot aantal computeronderwerpen waarbij zijn affiniteit bij internet programmeren en kustmatige intelligentie ligt. Hij geeft sinds 2002 leiding...
    Duuren D

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij 500 prompts voor persoonlijke ontwikkeling, carrière, zingeving en relaties hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over ai op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...