Hersenvitaminen

Hersenvitaminen

Meer succes met de groeimindsetmix

Uitvoering
Boek, 128 pagina's
ISBN
9789462960299
Verwacht op
25 februari 2016
€ 17,99
niet meer leverbaar

Hoe kijk jij naar goede of slechte prestaties, van jezelf en anderen? Kun je intelligenter worden of wordt een dubbeltje nooit een kwartje? Je antwoord zegt iets over je mindset, je uitleg voor hoe goed of hoe slecht mensen presteren. Je mindset blijkt een grote rol te spelen in het dagelijks leven. De wereldberoemde hoogleraar Carol Dweck van Stanford University toonde namelijk aan dat je met een groeimindset daadwerkelijk intelligenter wordt, beter leert, beter presteert en meer plezier hebt in wat je doet.

Wil je ergens succesvoller in worden? Zegt iemand anders tegen je dat hij iets echt niet kan? Dan is een groeimindset nodig. Met een groeimindset ga je ervan uit dat iedereen altijd kan verbeteren, waar je op dit moment ook staat. Je mindset maakt het verschil: van ‘ik kan het niet’ naar ‘ik kan het nog niet’.

In Hersenvitaminen beschrijft Gwenda Schlundt Bodien op een pakkende en praktische manier hoe je die groeimindset ontwikkelt met de groeimindsetmix. Een boek waarmee je direct aan de slag wilt!

Wis filter
  • Gwenda Schlundt Bodien

    Gwenda Schlundt Bodien

    Gwenda Schlundt Bodien is (mede)ontwikkelaar van de progressiegerichte aanpak en (mede)oprichter van NOAM een netwerk voor progressiegericht werken. Ze is trainer coach en auteur. Eerder schreef zij onder andere de boeken Ontwikkel je mindset en Progressie...
    Schlundt Bodien S

Hersenvitaminen

Inleiding
1
Herken je mindset
2
Kies een doel waarmee je groeit
3
Laat je hersenen groeien
4
Oefen zodat je groeit
5
Leer progressiegericht werken
A
Vijf do’s en don’ts voor het ontwikkelen van een groeimindsetcultuur
B
Het zal steeds beter gaan met de mensheid
Literatuur
Over de auteur

Meer weten over Werk & loopbaan? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Hersenvitaminen over Werk & loopbaan en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over 57, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...