WerkMakers

WerkMakers

Van solliciteren naar werk creëren, van werkzoeker naar werkmaker

Uitvoering
Paperback, zwart-wit, 112 pagina's
ISBN
9789462960527
Verwacht op
16 maart 2017
€ 16,50
niet meer leverbaar

Ben je net of bijna afgestudeerd en heb je een taal, psychologie of communicatie gestudeerd? Dan staan werkgevers tegenwoordig niet meer voor jou in de rij. De nieuwe arbeidsmarkt is een stuk minder vriendelijk en oude zekerheden, zoals vaste contracten en banen voor het leven, zijn niet meer aan de orde. Maar betekent dit dat er geen werk is voor jou? Zeker niet!

Dit boek leert je hoe je van een werkzoeker een werkmáker wordt. Vergeet het oude denken over solliciteren, een net cv maken en stevige handdrukken geven; dit is de nieuwe werkelijkheid. WerkMakers laat je zien hoe je via concrete en praktische technieken als gedreven professional, freelancer of zzp'er toch een interessante baan weet te vinden of aantrekkelijke en goed betaalde klussen kunt binnenhalen. Zelfs als je dacht dat commercieel talent niet tot je kernkwaliteiten behoorde. Aan het werk!

  • Geschikt voor alle hbo’ers en academici die gemotiveerd hun studie hebben gevolgd en nu gemotiveerd de praktijk in willen.
  • Met vele concrete stappenplannen, do’s en don’ts, en praktische tips.
  • Geen opgeklopte verhalen, maar heldere technieken om werk te vinden dat matcht met jouw niveau en professionaliteit.
Wis filter
  • Henk Verhoeven

    Henk Verhoeven (op dit moment geen actieve boeken)

    Henk Verhoeven heeft twintig jaar ervaring als arbeids- en organisatiepsycholoog. Hij is docent toegepaste psychologie en co-auteur van Alles over werven en selecteren en Personeelsselectie en assessment ....
    Verhoeven V

WerkMakers

Voorwoord
Inleiding
1
De arbeidsmarkt is niet meer wat ie ooit geweest is
2
De spelregels op de markt voor arbeid en opdrachten
3
De kunst van het netwerken
4
Bij de beslisser aan tafel
Tot slot
Inspirerende literatuur