Kennisdag Mei 2019

Leer, inspireer en profiteer van speciale aanbiedingsprijzen!  

Kom zaterdag 18 mei naar de Gelderlandfabriek in Culemborg en ontmoet auteurs, spijker je kennis bij tijdens de kennissessies en profiteer van veel voordeel!  

Op zaterdag 18 mei houden wij een Kennisdag voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen op het gebied van PC & Tablet, Fotografie & Beeldbewerking en Webdesign & Programmeren. Veel van onze auteurs zullen aanwezig zijn. Daarnaast zijn er kennissessies, mini-boektrainingen en zijn er diverse stands.  

De mini-boektrainingen en de kennissessies zijn gratis en er zullen spectaculaire aanbiedingen zijn met onze boeken.  Daarnaast zullen verschillende auteurs zich bij de stands ophouden om kennis met u te maken en vragen te beantwoorden. 

Meet & GreetAuteurs van het eerste uur zoals onder andere Bob van Duuren, Pieter Dhaeze, Peter Kassenaar, Victor Peters, Wim de Groot, Peter Doolaard, Hans Frederiks, Ronald Smit, Henk van de Kamer,  Andre van Woerkom en Bob Timroff zullen gedurende de dag aanwezig zijn. 

Schrijf hier in en ontvang nog eens 10% extra korting op een selectie van onze boeken! 

De Kennisdag duurt van 10.00 tot 17.00 uur.  Lees meer over wat u zoal kunt verwachten op het tabblad Programma.  

Spectaculair voordeel op de stand van Van Duuren Media

Tijdens deze dag zullen er diverse boekenstands staan waarbij diverse auteurs acte de presence zullen geven. Om het allemaal nog aantrekkelijker te maken ontvangt u als u zich aanmeldt nog eens 10% extra korting op een selectie van onze boeken! Dit unieke aanbod geldt alleen als u zich van tevoren aanmeldt en is ook alleen ter plekke geldig in combinatie met uw inschrijvingsbevestiging.

Laat weten dat u van plan bent te komen!

Ja, ik kom ook! Laat hier weten dat u op 18 mei naar de Van Duuren Media Kennisdag komt en ontvang nog een keer 10% extra korting op een selectie van onze boeken! 

Organisatie

De Van Duuren Media Kennisdag wordt georganiseerd door Uitgeverij Van Duuren Media en het blog Computer Creatief. 

Wat kunt u zoal verwachten

Op de Kennisdag zullen doorlopend mini-boektrainingen en kennissessies gehouden worden. De toegang hiervoor is gratis. U kunt op de diverse stands in gesprek gaan met de auteurs en experts en gebruik maken van de mooie aanbiedingen die er op deze dag zullen zijn.

Mini-boektrainingen


Een mini-boektraining is een reguliere boektraining van 1 dag, maar dan in 1 uur verpakt. U krijgt in 60 minuten een grondige introductie in het onderwerp van de boektraining en deze wordt gegeven door de auteur zelf! 

Waarom een boektraining? 

• Een succesvol boek is de leidraad van de training

• Topdocent, altijd de auteur zelf of een Certified Instructor

• Kleine groepen voor maximale kennisoverdracht

• Het boek is het verlengstuk van de training


De volgende mini-boektrainingen worden gegeven, let op er staan ochtend- en middagsessies gepland:

  • 10:00, 14:00 en om 16:00: Adobe Photoshop Elements 2019  door Andre van Woerkom 
  • 10:00 en om 12:00: Adobe Photoshop voor Lightroom-gebruikers; de Scott Kelby-methode door Rob de Winter, Adobe Certified instructor en spreker op Adobe MAX in de USA
  • 11:00, 13:00 en om 15:00:  Datavisualisatie in Excel door Wim de Groot
  • 11:00, 13:00 en om 15:00:  Van opname tot afdruk door Eduard de Kam


Kennissessies


De Kennissessies zullen doorlopend gegeven worden. Tijdens de Kennissessie wordt er door de auteur een inleiding gegeven over het onderwerp. Niet alleen komen actuele zaken aan bod maar ook praktische toepassingsmogelijkheden zullen worden behandeld en uitgelegd. Het zijn interactieve sessies waarbij voldoende ruimte is voor vragen. De Kennissessies duren 45 minuten.

10:00 en om 14:00: Zo werkt Apple foto's. Haal meer uit je iPhone en iPad, met Bob Timroff ;

10:45 en om 14:45: De NAS, wat kan ik er mee? Heel veel meer dan data-opslag alleen! Ronald Smit legt het haarfijn uit.

• 11:30 en om 15:30: Hoe ben en blijf je veilig online? Over privacy, spam, phising mails en andere vervelende zaken , met Hans Frederiks

• 11:45 en om 16:15: Windows 10 updates; een zegen of een nachtmerrie? Ronald Smit volgt Microsoft op de voet

• 12:30 en om 14:00: Wat zijn de beste alternatieven voor Lightroom? Affinity, Luminar of zijn er nog andere alternatieven, met Hans Frederiks


Locatie

De Van Duuren Media Kennsidag wordt georganiseerd in de Gelderlandfabriek te Culemborg (pal naast het NS-station). Er is ruime (gratis) parkeermogelijkheid in de directe omgeving aanwezig.

Komt u van wat verder?

Culemborg ligt in het midden van Nederland in het kloppend hart van de Betuwe. Het biedt tal van mogelijkheden voor een compleet dagje uit. 

Lunch: Wilt u gebruik maken van de lunchmogelijkheden van het in de Gelderlandfabriek aanwezige restaurant 'Una Volta' dan raden wij u aan hiervoor een reservering te maken; www.unavolta.nl

de Gelderlandfabriek

Stationsweg 7

4101 NG Culemborg

Aanmeldformulier

Ja, ik kom graag naar de kennisdag op zaterdag 18 mei 2019 en geef hierbij aan dat ik akkoord ga met de de privacyverklaring.

Welk gedeelte van de dag wil je bijwonen? Vink beide dagdelen aan als je de gehele dag aanwezig wil zijn