Dion Kotteman

Dion Kotteman

Dion Kotteman is een ervaren strateeg en IT-specialist in het publieke domein. Hij is partner bij Grey Matter Matters, een adviesbureau voor de overheid.

Hij geeft op C-level advies aan bedrijven en overheden en draagt vanuit diverse strategische rollen bij aan de realisatie van complexe ambities op het vlak van zowel ICT als bedrijfsvoering. Dat betreft bijvoorbeeld Rijkswaterstaat, SVB, UWV, Belastingdienst, SZW, gemeenten, een enkele provincie en de Nationale Politie. Hij heeft ervaring in de private en publieke sector: hij was IT Security Directeur van de ING Groep, CIO Rijk, Algemeen Directeur van de Rijks Audit Dienst en Raadsadviseur van de minister van Financiƫn. Hij is een graag geziene spreker. Hij geeft les aan diverse universiteiten (Nyenrode, tu Delft), werkt samen met de Academy for Information and Management en de EIPA en schrijft met regelmaat een boek.

Hij deed zijn Masters aan Nyenrode Universiteit en de Wharton School of Management in Pennsylvania, summa cum laude.


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Dion Kotteman geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Dion Kotteman op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden