Willem Overbosch

Willem Overbosch

Na een studie Economie aan de Universiteit Maastricht ging Willem Overbosch (1973) als managementtrainee aan de slag bij ExxonMobil. Na enkele jaren verliet hij het bedrijf om een jaar door Australië en Nieuw-Zeeland te reizen. Terug in Nederland ging hij in 2001 bij het kleine, maar zeer innovatieve IT-bedrijf Informore werken.

In 2003 lonkte het ondernemerschap. Als startende ondernemer zat Willem met veel vragen waarop hij niet makkelijk een antwoord kon vinden. Hij zag een gat in de markt en richtte in 2005 MKB Servicedesk op, een platform waar ondernemers antwoord kunnen vinden op al hun vragen: van personeel, financiering en juridische zaken tot online ondernemen. Hij bouwde MKB Servicedesk in tien jaar tijd uit tot een toonaangevend online ondernemersplatform. In 2013 nam hij ondernemersplatform De Zaak over. Vervolgens werd speciaal voor de zelfstandige professionals het platform ZZP Servicedesk opgericht.

De rode draad in de carrière van Overbosch is dat hij zich inzet om anderen in beweging te krijgen. Hij inspireert mensen om het ondernemersavontuur aan te gaan en zo snel mogelijk doelen te bereiken. Hij spreekt graag over de kansen die hij ziet en laat anderen leren van zijn fouten. ‘Iedereen elke dag een beetje ondernemender maken’ is zijn credo.

Overbosch zit altijd vol energie en ideeën om ondernemerschap actief te stimuleren. Dit doet hij door het geven van lezingen, trainingen en workshops. Zijn presentaties zijn interactief en hij gaat de dialoog met de zaal aan. Als spreker is hij breed inzetbaar.

Hij is als expert op het gebied van ondernemerschap en bedrijfsvoering regelmatig te horen in het radioprogramma ‘BNR zakendoen met...’ en te zien bij ‘RTL Z in Zaken’ met zijn rubriek Rondje van de Zaak, waarin hij actuele vragen over ondernemerschap beantwoordt.

Als je vragen hebt of geinteresseerd bent in een workshop Toptrends, kun je Willem bereiken op 06-41050958 of contact@willemoverbosch.nl


Op dit moment zijn er van deze auteur geen titels leverbaar.


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Willem Overbosch geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Willem Overbosch op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden