Leer alles over Windows 11 en Office 2021

Leer alles over Windows 11 en Office 2021

Uitvoering
Paperback, zwart-wit , 600 pagina's
ISBN
7770000000022
Gepubliceerd
2022
Serie
€ 57,98

Twee boeken voor een speciale actieprijs! Bestel nu het Handboek Windows 11 in combinatie met Leer Jezelf SNEL... Office 2021 en binnen de kortste keren werk je veel fijner en leuker met je computer!

Handboek Windows 11 loodst je soepel door alle vernieuwingen in Windows 11 heen en geeft snel antwoord op je vragen. Dit handzame en kleurrijke boek wijst je snel de weg in de mogelijkheden en functies, zoals het werken met het nieuwe menu Start, met apps en met de vele basisvoorzieningen. Je kan dit boek gebruiken als zelfstudiegids of als naslagwerk. Met de handige vragen en oefeningen aan het eind van elk hoofdstuk kan je de belangrijkste dingen nog eens herhalen en ga je straks geen computerprobleem meer uit de weg!

Werk jij ook met Outlook, Excel, Word of Powerpoint? Dan weet je waarschijnlijk wel dat er met deze programma's zo veel kan, dat de kans groot is dat er in je workflow iets te verbeteren is. Met een paar kleine aanpassingen, tips en trucs werkt het ineens al een stuk handiger.

In Leer jezelf snel Office 2021 geeft Ronald Smit je in een handzaam boekje voor elk programma de beste informatie om je werk efficiƫnter en prettiger te maken.

Wis filter
 • Peter Kassenaar

  Peter Kassenaar

  Peter Kassenaar is auteur van vele boeken over algemeen pc-gebruik programmeertalen en internettechnieken. Hij is gespecialiseerd in frontend-tools -frameworks en -toepassingen. Op dit moment werkt Peter als Senior Frontend Developer en consultant in...
  Kassenaar K
 • Ronald Smit

  Ronald Smit kan dankzij een combinatie van een elektronica- en een journalistieke opleiding (afstudeerrichting radio en nieuwe media) technische zaken op een heldere en eenvoudige manier uitleggen. Zijn jarenlange schrijfervaring voor onder meer Computer...
  Smit S

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Leer alles over Windows 11 en Office 2021 hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...